می خوای بگی با درود به روان پاک اجداد نیاکانم و ...😐
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
😂😂😂 اره نمیشع بگم میترکم وگرنه میگفتم چه دعایی کنی
بگو با توکل برخدا و یادگذشتگان فاتحه مع الصلبات
صلواتو که فرستادن
بعد بگو وبا اجازه پدر و مادرم بعله
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
وای من قبلش داشتم قران میخوندم یهو گف وکیلم هول شدم گفتم بسم الله الرحمن الرحیم بااجازه خونوادمو ...
ببخشیدا ولی خیلی خندیدم 😐🤣🤣🤣
خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت ✨خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و بهامید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگمخدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷 تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونمخودت مواظب دخترکم باش🤲🌸