2777
2789

وااای تروخدا 

پدربزرگا رو بی خیال 

می خوای بگی با درود به روان پاک اجداد نیاکانم و ...😐

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بگم اول با یاد پدربزرگای عزیزم و با اجازه ی بقیه بزرگترام بله 

توروخداااا اینا رو نگو

ببخشید برای من مخاطب واقعا خنده داره و حتما حضار هم میخندن واقعا

پدربزرگای شما فوت شدن خدا رحمت کنه ولی چه ربطی به عقد شما داره

امیدوارم از حرفم ناراحت نشی فقط خواستم بعدا بهت نخندن

تیکر 1000 روزگی شازده 👑

وای

من قبلش داشتم قران میخوندم

یهو گف وکیلم

هول شدم گفتم بسم الله الرحمن الرحیم بااجازه ی بزرگترا بله

کصافتا زدن زیر خنده😖هنو میخندن بهم گاهی

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
😂😂😂 اره نمیشع بگم میترکم وگرنه میگفتم چه دعایی کنی

بگو با توکل برخدا و یادگذشتگان فاتحه مع الصلبات

صلواتو که فرستادن

بعد بگو وبا اجازه پدر و مادرم بعله

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

وای من قبلش داشتم قران میخوندم یهو گف وکیلم هول شدم گفتم بسم الله الرحمن الرحیم بااجازه خونوادمو ...

ببخشیدا ولی خیلی خندیدم 😐🤣🤣🤣

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸