2777
2789
عنوان

بچه ها خواستگار با این ویژگی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 42 پست
دختر اپشن خاصی نداره و برای آقا مناسبه به نظر من 

ادب_لطفا#  

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم مناسبه .دختره هم آپشن خاصی جز ۲تا لیسانس نداره . دختر هست دیپلمه از خیاطی بگیر تا آرایشگری بلده و درامد داره .  اگه شوهر تحصیلکرده دلش میخاد میتونه کمکش کنه پسره دانشگاه علمی کاربردی سرکوچه اسم بنویسه بره درس بخونه یا اینکه خودش یادبده بورس و کامپیوتر و این چیزا رو به پسره . 

دقیقا من خودم بابام خیلی وضعش خوبه ولی ازخودم هیچی ندارم تازه مدرکم ندارم دانشجوام اونوقت همه میگن چ ...

خوب هرکس که باباش پولداره من دیدم با موقعیت مالی خوبم تونسته ازدواج کنه

یعنی شما خواستگار پولدار اصلا نداشتی یا ملاکات چیزای دیگه ای بود؟

همسرم:جان منی به مختصر❤
چرا آپشن خاصی نداره؟ آپشن خاص به چی میگی؟ همون که دوتا لیسانس داره و وضع مالی خانوادش نسبتا خوبه و ظ ...

الان مدرک و لیسانس که همه دارن و چیز مهمی نیست ...دختر خانم خودشون از خودشون چی دارن جز دوتا لیسانس ؟موقعیت اجتماعی خاصی ندارن که نتونن زن این آقا بشن ...شما باید کلی در نظر بگیرید ..وقتی میگن علم واسم مهمه یعنی خودشون در یک جایگاه علمی باشن و توقعشم داشته باشن ...برای یک خانم 35 ساله با خانواده متوسط روبه بالا این آقا نامناسب نیست ...خانواده خیلی مهمه اما باید دید خود شخص به تنهایی چی هست

چه ربطی داره...آپشن یعنی گزینه قابل مطرح و در مورد شخص هم به کار میره ...درضمن وقتی در مورد آقا از پ ...

نمى دونم والا

تو ادبياتى كه من استفاده مى كنم و دور و بريهام، آدمها رو آپشن دار خطاب نمى كنيم

فقط به اشيا ميگيم

چى بگم! 🙄

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
عزیزم شما شغلت چیه؟ دو تا لیسانس داری ازشون استفاده هم میکنی؟ مهم موقعیت احماعی و شعلی شماست که به ...

معلم ونویسندگی و البته میخوام نرم افزار هم یاد بگیرم یا مجری گری 

نمى دونم والا تو ادبياتى كه من استفاده مى كنم و دور و بريهام، آدمها رو آپشن دار خطاب نمى كنيم فقط ...

ماهم فرهنگمون اجازه نمیده

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
دقیقا من خودم بابام خیلی وضعش خوبه ولی ازخودم هیچی ندارم تازه مدرکم ندارم دانشجوام اونوقت همه میگن چ ...

واقعا از فضل پدر تو را چه حاصل از قدیم گفتن‌ .  آفرین روی پای خودت وایسا و مطمئن باش از پدرت هم بیشتر تو سن میانسالی داری

الان مدرک و لیسانس که همه دارن و چیز مهمی نیست ...دختر خانم خودشون از خودشون چی دارن جز دوتا لیسانس ...

برای ازدواج سنتی اکثرا خانواده رو ملاک قرار میدن و ظاهر دختر خانومو ''که این خانوم طبق گفته خودش هردو رو داره

در ضمن لیسانسو همه ندارن چون اگه داشتن اون اقا هم میخواست یه لیسانس بگیره 

کاری به درست و غلط ازدواج ایشون با این اقا ندارم

ولی شما جوری حرف میزنی انگار بقبه دختراییکه با مردی با موقعیت خوب ازدواج کردن الزاما مثلا شاغل بودن 

همسرم:جان منی به مختصر❤
خوب هرکس که باباش پولداره من دیدم با موقعیت مالی خوبم تونسته ازدواج کنه یعنی شما خواستگار پولدار اص ...

خواستگاره پولدار داشتم ولی اخلاقشون برام قابل تحمل نبود ینی وقتی یه هفته باهاش میرفتم بیرون ببینم میتونم کناربیام یا نه اولا خیلی خودشونو دست بالا میگرفتن انگارهرزنی میمیره براشون گذشتشون ببخشید گه بود یاهم رفیق بازی داشتن واینکه ماماناشون فک میکردن دهن واکرده پسره اینا بهترینه خب من خیلی حساسم نمیتونم تحمل کنم الانم یکم باشوهرم مشکل دارم کم مونده بمیرم درحالیکه انچنان مهم نیس ولی خب همسرم فک میکنه من برای اون بهترینم بهترازمن پیدانمیکنه منم همینومیخواستم

به خبلی چیزا بستگی داره ...اگر فکر میکنید امکان ازدواجتون کمتر شده میشه به این خواستگار جدی فکر کرد..به نظر من سطح فرهنگی و مالی دختروپسر باید نزدیک باشه...اما اگر صرفا دانش واستون مهمه که به نظرم غلطه چون تک بعدی انتخاب نکن ...درکل به این کیس جدی فکرکنید چون خیلی زمین تا آسمون تفاوتتون نیست

بنظرم صرف بالارفتن سن 

انتخاب یک فرد کاملا اشتباه 

حتما با مشاور صحبت بشه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا