2777
2789
عنوان

سایت شرطبندی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 76 پست

[QUOTE=171168035]بقیه حساب کار دستشون اومد خودشون و جم کنن فکرکردن وون از ایران رفتن هرغلطی میخوان میتونن بکنن این می ...[/QUOTE

یه نفر تو ترکیه نمیدونم مقامش چیه ولی دنبال کارشه شدید و حتی گفته پرونده های ایرانش هم بفرستن براش و توییتر پیچ داده که براش بزارن و گفته صاحب استانبول رو یا میدیم ایران یا زندان براش میبره اساسی

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
وقتی زندگی انچنانی رو میریزن تو اینستاگرام و مدام میگن از این راه پولدار شدن ۹۰ درصد نوجونا میرن سمت ...

اینا از رو دزدی میکنن و به همه میگن خیلی هاهم زیر زیرکی خون مردم و تو شیشه میکنن ☹هممونم میدونیم ولی ساکتیم حالا ک اینارو گرفتن همه دارن میگن حقشونه فلانه ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شالله ک بتونن میلاد حاتمی رو بیارن ایران اعدام بشه تا درس عبرت بقیه بشه

میدونین چندین خانواده مالشون باختن و سکته قلبی کردن چندتا خانواده از هم پاشیده 

طرف ۶۰ سال کار کرده بچه نوجوانش گول اینا رو خورده و کل زحمتشو ب باد داده

[QUOTE=171168035]بقیه حساب کار دستشون اومد خودشون و جم کنن فکرکردن وون از ایران رفتن هرغلطی میخوان م ...

وقتی زندگیایی مثلا قشنگشون و میریزن تو فضای مجازی خب جووناام فکر میکنن واقعا میشه ایناایی که واسه سنارشاهی ببخشید سگ دو میزنن میگن ما چرا پولدارنشیم و گول میخورن ،

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
نظر شما محترمه 🙂 ولی کسیو مجبور نکردن برن تو سایتشون چرا منو شما تو سایتشون نیستیم ؟؟؟چون خودمون نخ ...

نرفتیم چون اطراف زیاد دیدیم ولی یه نوجوان ک کله اش باد داره با دیدن زندگی لاکچری اونا حتما گول میخوره

نظر شما محترمه 🙂 ولی کسیو مجبور نکردن برن تو سایتشون چرا منو شما تو سایتشون نیستیم ؟؟؟چون خودمون نخ ...

اینا وقتی ایران بودن دزد بودن خانم، میلاد و پویان و نیلی عذر میخوام کارش تن فروشی بوده اینا رو ثابت کردن و خودشون هم گفتن بارها و اینجا با پرونده های باز رفتن اگر اینجا بودن هم سالیان سال باید زندان میرفتن، عزیزم باور کنین خیلی ها از این سایت ها بدبخت شدن و اونا خوشبخت، اونا از اول بدبخت بودن پس کسی بدبختشون نمیکنه این پول نوجوان و جونای ماست ک خوشبختشون کرده

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
اینا از رو دزدی میکنن و به همه میگن خیلی هاهم زیر زیرکی خون مردم و تو شیشه میکنن ☹هممونم میدونیم ولی ...

حق ظالم باید کف دستش گذاشته بشه چه کسایی که رو بازی میکنن چه کسایی که پنهانی کاراشون و میکنن اونام چوبشو میخورن شما نگران نباش

اینا از رو دزدی میکنن و به همه میگن خیلی هاهم زیر زیرکی خون مردم و تو شیشه میکنن ☹هممونم میدونیم ولی ...

شما اصلا متوجه نمیشین ما چی میگیم فقط یه شعار به من چه و متاسفم واسه بدبختی دیگران خوشحالین دستتون گرفتین و نمیخواین اصلا بفهمین ما چی میگیم... چی بگم دیگه

اینا وقتی ایران بودن دزد بودن خانم، میلاد و پویان و نیلی عذر میخوام کارش تن فروشی بوده اینا رو ثابت ...

😔

نمیدونم واقعا من زیاد پیگیر این چیزا نیستم ولی خب ی پست دیدم ک بچه میلاد حاتمی بود واقعا دلم سوخت نمتونم ارزو مرگشو بکنم 😑فقط امیدوارم به راه راست هدایت شن 

😔 نمیدونم واقعا من زیاد پیگیر این چیزا نیستم ولی خب ی پست دیدم ک بچه میلاد حاتمی بود واقع ...

ماام بخاطر دخترش ناذاحتیم مطمئن باش اون دخترم وقتی بزرگ شه بفهمه پدرش چه کارا که نکرده ازبودن خودشم خجالت میکشه و پشیمون میشه