نه بار اولمه ۳۰سالگی میخوام تغییرکنم میخوام برم چشمهامو گربه ای کنم و ژل لب تزریق کنم
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
متاهل و متعهد❤💍اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم قد۱۶۴ وزن اولیه۷۸ وزن الان۶۹ من میتونمممممقبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری. هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
تویی به جای همه و هیچکس بجای تو نیست❤️...میدونی مرد زندگیم...کنارت به زیباترین شکل ممکن خوشحالم 🌈💎خوشبختی رو تو وجودت پیدا کردم و از ته دل درک کردم که به چه درستی توی قرآن اومده که"همسرانی از جنس خودتان برایتان آفریدیم" ...تو از جنس منی,من حتی اون لحظه هایی که کفریت میکنم با اخم نگام میکنی و نیم ساعت بعدش با یه جعبه شکلات و کاکائو برمیگردی پیشم و با لبخند میگی بچه بزرگ کردن دردسرم داره😊🤗رو با هیچ عاشقانه ایی تو این دنیا عوض نمیکنم...من کنارت قد کشیدم،رشد کردم ،بزرگ شدم،و فهمیدم مامان و بابام درست میگفتن که ❤️تو❤️ همون انتخاب درستی هستی واسه یه عمر زندگی...همسرم مرسی که تکیه شدی و تکیه گاه موندی...مرسی که هر جا که لازم بود همسر بودی... و هر جا هم لازم شد پدر ... هر جا که دلم گرفت بهترین رفیق شدی و...هر جا که درددل داشتم سراپا گوش شدی واسه شنیدن...بهترین رفیق زندگیم به چه زبونی شکر کنم بودنتو...❤️🌈💎💍♥️💖