2777
2789
عنوان

دیدین بعضیا از همه چی استوری میزارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 84 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اینستا دارم ولی فقط برای سرگرمی نصب کردم ، فقط آشپزیو و یادگیری زبان نصبش کردم ، اصلا دوست ندارم تو عکسهای شخصیمو پست کنم ، دوست ندارم حرفی از زندگیه شخصیم بزنم 

البتع اینجا میگما چون کسی منو نمیشناسه میگم😉😉😉 

🤣🤣🤣🤣

جاری منم همینه همش یا تیکه میندازه یا خوردنی هاشونو می‌زاره یعنی احساس میکنم دارم تو خونشون زندگی میکنم از بس کل لحضه های زندگیش رو استوری می‌زاره 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

چرا  توام اینطوری؟😂

نه والا گفتم دوس دختر برادرم باهم كات كردن عكساي دو نره شونو استوري ميكنه من خوشم نمياد

محكوم شدم به خواهر شوهر بد بودن😂😂😂😂😂😂

در حالي كه هنوز خواهرشوهر نيستم 

ولش کن خب اینجوری دلش خوشه چه ایرادی داره دنیاروانقدرسخت نگیرهرکسی یه جورخوشه اونی که عکس پیتزاشومیذ ...

اخه هرچیزیو بیخیال شدم ولی این قیچی کردنو خیلی باحال بود گفتم بگم با هم بخندیم😂😂

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
نه والا گفتم دوس دختر برادرم باهم كات كردن عكساي دو نره شونو استوري ميكنه من خوشم نمياد محكوم شدم ب ...

خدایی راس گفتن تو چیکارداری اخه ک بدت بیاد یا خوشت بیاد☹😃☻

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
نه والا گفتم دوس دختر برادرم باهم كات كردن عكساي دو نره شونو استوري ميكنه من خوشم نمياد محكوم شدم ب ...

بهتر ک زود شناختینش😂😂😂

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
جاری منم همینه همش یا تیکه میندازه یا خوردنی هاشونو می‌زاره یعنی احساس میکنم دارم تو خونشون زندگی می ...

من از نزديك ادمي ميشناسم خونه اش گند گرفته از وقتي هم طلاق گرفته برا اينكه بقيه فكر نكنن اين داره بهش بد ميگذره بيرون ميره با ماشين آهنگ ميذاره استوري ميكنه توي خونه يه قورمه سبز ي ميپزه استوري ميكنه در خالي كه در هفته شايد يبار غذا بپزه پسته ميذاره رو ميز عكس ميذاره قهوه ميخوره عكس ميذاره كيك ميخره عكس ميذاره ماهي ميخره عكس ميذازه 

خلاصه اوني كه واقعا تو زندگيش خوشه استوري نميكنه اينهنه

😂😂😂

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

تو صفحه شخصي آدم چيزايى ك خودش دوست داره رو ميزاره نه اينكه ديگران دوست داشته باشن ✌️

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد