2777
2789
عنوان

چجور مامانمو راضی کنم😭😭😭

289 بازدید | 9 پست

من چهار یا پنج ماهه که از خونه تکووون نخوردم. حالا دوستای قدیمیم که یه ساله ندیدمشون میخوان تو یه پارک خلوت جمع بشن همو ببینیم. ولی احتمال خیلی زیاد مامانم اجازه نمیده منم خعلی دوس دارم برم خب. قبلا بش گفتم بزار برم با دوستام بیرون گف ن. چیکار کنم چی بگم راضی شه😭😭

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند سالته وای سایت شده زیر ده سال

باباع ۱۸ سالمه اینا منو به اسارت گرفتن هعی

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜

من ۱۹ سالمه الان مامانم نمی‌ذاره جایی برم اگه برم هم همش با دعوا و نفرین 😃😃😃 ولی خودمم سعی میکنم زیاد نرم بیرون از عید هم هیچ کدوم از دوستام رو ندیدم 😐😐

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
بگو خودتم بیا بعد تو پارک بهش بگو بره یع گوشه اعتماد نداره یا میترسع؟

بیشتر بخاطر کرونا میگه. ولی من گفتم یه پارک خلوت با ماسک و اینا. بعد خب خیلی زشته بیاد باهام:|

بیشتر بخاطر کرونا میگه. ولی من گفتم یه پارک خلوت با ماسک و اینا. بعد خب خیلی زشته بیاد باهام:|

مگه چیه بیاد😐😐

من بعضی وقتا بابامو به زور میبردم سر قرار😂😂😂

مگه چیه بیاد😐😐 من بعضی وقتا بابامو به زور میبردم سر قرار😂😂😂

اخه بچه کوچیک هم داریم درس هم داره کلن نمیاد😂😂

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز