2777
2789

دوستان اول اینکه بگم شاید بعضیا بگن ما شخصیت هامون متفاوت هست ولی خوبیم ...من نمیگم صد در صد به مشکل میخورین...ولی شخصیت های تضاد اکثرا مشکلاتی به وجود میاره ... 

بی ثباتی هیجانی (روان رنجورخویی) :
ازدواج دو فردی که ثبات هیجانی ندارن موفق آمیز نخواهد بود چون هر دو دارای مشکلات هیجانی و عاطفی هستن...

درونگرایی /برونگرایی :
ازدواج افرادی که به صورت افراطی در دو سر طیف قرار دارن مشکل ساز خواهد بود چون از نظر علایق، فعالیت، صمیمیت و روابط بین فردی تفاوت بسیار زیادی با هم دارن....

انعطاف پذیری و باز بودن :
ازدواج دو فردی که یکی تنوع طلب و تجربه گرا و دیگری محافظه کار و بسته، مشکلات ساز هست...

وجدان مندی:
ازدواج فرد مسئولیت پذیر، وظیفه شناس، کمالگرا و وسواسی با فرد شلخته، بدون انگیزه پیشرفت، راحت طلب و غیر مسئول مشکل ساز خواهد شد...

#ازدواج
رابطه#  

دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡

برونگرا و درونگرا نمیشه؟ 

خیلیا دیدم میگن ابنطورین

بعد اینکهذکسی هست حد متعادل این دو باشه؟   من فکر میکنم اینطوریم

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
برونگرا و درونگرا نمیشه؟  خیلیا دیدم میگن ابنطورین بعد اینکهذکسی هست حد متعادل این دو ب ...

در حد متعادل باشه مشکلی نیس ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای الان تاپیک زدم از دوستان راهنمایی خواستم مشکل اصلی زندگیم هس میشه لطف کنی بیای تاپیکم شاید بتونی ...

چشم

چ سخت شد پس😂

نه سخت نیس اینایی که من گفتم افراطی هست شخصیت تضاد متعادل باشه مشکل ایجاد نمیکنه ....

و ازدواج دختری که خونه اشون زن سالاری بوده با پسری که خونه اشون مردسالاری بوده(تو این ازدواج هم امک ...

درسته اینم یه مورد دیگه واقعا درسته👌👌👌👌توافق و ساختار اجتماعی ما میگیم بهش ‌‌‌‌‌...

نه سخت نیس اینایی که من گفتم افراطی هست شخصیت تضاد متعادل باشه مشکل ایجاد نمیکنه ....

اهان چون من خودم شدیدا درونگرا هستم بعدتوی دوستام هم خیلی مشکل دارم بابت همین

خسته ام،خیلی خیلی زیاد                                       دلم تنگه پرتقاله من...🍊
اهان چون من خودم شدیدا درونگرا هستم بعدتوی دوستام هم خیلی مشکل دارم بابت همین

شدیدا باشه اره یکم خودتون اذیت میشین اگه فردی برون گرا باشه ...من خودم درون گرا شدید هستم 😁درکت میکنم