2777
2789
عنوان

سونو ان تی..

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 51 پست
مال دوستم ۱۲ هفته رو رد کرده بود ان تی نکردن گفتم وقتش گذشته زود برو حتما امروز وقتته

اها همون امروز گفت بیا اندازه جنین بگیرم امیدوارم دیگه نندازتم ب فردا

ماشالله لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم..

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ایشالا شما امروز راحت میشی من یه هفتهدتقریبا مونده😢 ۷ هفته و سه روز قلبش تشکیل صده بود دیگ خبرشو ...

شماهم گرفتگی بینی و ابریزش داری؟ یعنی دیوونه شدما همش دستمال ب دستم یا دماغم گرفته

شماهم گرفتگی بینی و ابریزش داری؟ یعنی دیوونه شدما همش دستمال ب دستم یا دماغم گرفته

وای اره منم دارم اتفاقا صبح همسرم میگفت انقد دماغتو پاک نکن زخم میشه منم اینجور شدم انگار سرماخوردم

من امپول انفولازا هم زدم 

من رگ پام میگیره گرفتگی عضلات پا شمام اینطور هستی؟

وای اره منم دارم اتفاقا صبح همسرم میگفت انقد دماغتو پاک نکن زخم میشه منم اینجور شدم انگار سرماخوردم ...

ها اصلا نمیتونم درست نفس بکشم..

پاهامم فقط انگار رگهاش میکشن ..انگار پاهام خسته هست اینجوریه

ها اصلا نمیتونم درست نفس بکشم.. پاهامم فقط انگار رگهاش میکشن ..انگار پاهام خسته هست اینجوریه

عزیزم سرماخوردیم لباس گرم بپوش تو خونه سوپم اگه دوس داری بخور دیگه قرص نمیتونیم بخوریم چاره نیس

عزیزم سرماخوردیم لباس گرم بپوش تو خونه سوپم اگه دوس داری بخور دیگه قرص نمیتونیم بخوریم چاره نیس

ولی فکر نکنما اخه همین سایت خیلی خوندم تا ۹ ماه این ابریزش و گرفتگی باهاشون بوده...وای خدانکنه سرماخوردگی..

ولی فکر نکنما اخه همین سایت خیلی خوندم تا ۹ ماه این ابریزش و گرفتگی باهاشون بوده...وای خدانکنه سرماخ ...

واقعا من نمیدونستم!

شماقرص دیمترون میخورین؟برای تهوع؟

و اینکه مشکل اصلی الان من یبوسته خیلی  اذیت میشم شدید فک کنم‌ب خاطر قرص دیمترون هست

نه از نظر زمانی گفتم

اره خوبه

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
واقعا من نمیدونستم! شماقرص دیمترون میخورین؟برای تهوع؟ و اینکه مشکل اصلی الان من یبوسته خیلی   ...

نه کلا قرصایی ک دارم ویتامین دی..کلسیم دی..یدوفولیک..امگا ۳ چون اصلا ماهی نمیخورم و مولتی ویتامین..ییوستم من دارم جدیدا گرفتم تا چند روز پیش اینجوری نبودم.شما چ قرصایی میخوزی؟

نه کلا قرصایی ک دارم ویتامین دی..کلسیم دی..یدوفولیک..امگا ۳ چون اصلا ماهی نمیخورم و مولتی ویتامین..ی ...

من قرص حالت تهوع

ب ۶

فولیک اسید

برای یبوستم دکتر گفت قرص نحور هیچی انجیر خیس بکن بخور

ب بغیر اینا قرص میخورم البته دکترم ننوشته میگه برای سه ماه اول همونا کافبع بعد سه ماه شاید بنویسه قرص خیلی دکتر باتجربع ای هست مصرف زیاد قرص ضرر داره 

هفته نه ابنجوری بودم الان خوبم

الان هیچ علایمی ندارم یعنی از اولم نداشتم واس همین همش میترسم نه تهوع نه لکه بینی فقط و فقط ترشح دادم با یکم کمردرد گرفتم جدیدا

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍