2777
2789
عنوان

خانوما بیاید . 💩💩💩💩🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 35 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه  آخه من همیشه دیر به دیر میرفتم ولی دقیق دقت نمیکردم چند روز میکشه و گاها از اون دل پیچه و ...

شربت شیر منیزیم 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
😢😢 لهههنتی حس اش مثل مرگ می مونه  خیلی بد

😂😂😂آره خواهرم و میبینم اونم اینطوریه.میدونی من خیلی آب میخورم از اونه که هیچوقت دچارش نمیشم.

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
دل دردت همیشه بوده ؟ یا تازه اینطوری شدی؟  مطمئنی دل درده ؟ یا به خاطر یبوسته؟

من اصن نمیتونم دسشویی کنم و انقد می مونه که یهو اسهال میشم و از درد می میرم جیغ میکشم

نمیدونم ولی هر چیه دل دردم بخاطر دسشویی نرفتنه

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁
😂😂😂آره خواهرم و میبینم اونم اینطوریه.میدونی من خیلی آب میخورم از اونه که هیچوقت دچارش نمیشم.

پس یادم باشه زیاد آب بخورم🤦‍♀️😂

آخه تو این سرما چجوری آب بخورم😢

🤦‍♀️

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁
من اصن نمیتونم دسشویی کنم و انقد می مونه که یهو اسهال میشم و از درد می میرم جیغ میکشم نمیدونم ولی ه ...

اب زیاد بخور و مواد ملین

ببخشید ولی سعی کن هر روز بری دستشویی برای شماره ۲ حتی اگه نداری ( امیدوارم منظورمو بفهمی😅) 

ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈