2821
2789
كاش ميتونستم كمكت كنم كجا ميخواي بري حالا؟

فعلا که قصد مهاجرت ندارم  میخوام سریع مدرکمو بگیرم تا قبل کنکورم که تو انتخاب دانشگاه دستم باز باشه مجبور نشم ایران بخونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا که قصد مهاجرت ندارم  میخوام سریع مدرکمو بگیرم تا قبل کنکورم که تو انتخاب دانشگاه دستم باز ...

ايلتس مدركش چندسال اعتبار داره مگه؟انشالله خيره

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
من دارم میخونم، دو سال اعتبار داره، خوب مشخصا آکادمیک سخت تر از جنراله

آره قاعدتا باید سخت تر باشه ولی من با چند نفر مشورت کردم گفتن تفاوت آنچنانی نداره جنرال اگه سخت تر از آکادمیک نباشه آسون ترم نیست

آره قاعدتا باید سخت تر باشه ولی من با چند نفر مشورت کردم گفتن تفاوت آنچنانی نداره جنرال اگه سخت تر ا ...

عزیزم آکادمیک واسه مهاجرت تحصیلی هست و جنرال سایر موارد مثل کاری و... 

قاعدتا تفاوت دارند مخصوصا تو رایتینگ. 

اشتباه مشورت دادن اخه کی گفته جنرال از آکادمیک سخت تره

از این بلاگر های اینستا پرسیدم خیلی استاد خوبیه 

نگفت سخت تره گفت  جنرال هم به سختیه اونه

تو چند وقته زبان میخونی؟ و چند وقته داری برا آیلتس میخونی؟ آخه من سطحم آ‌پر اینترمدیته میخوام ببینم چقدر دیگه طول میکشه دیوونه شدم همه زندگیم شده زبان 

از این بلاگر های اینستا پرسیدم خیلی استاد خوبیه  نگفت سخت تره گفت  جنرال هم به سختیه اونه ...

من چند ماهی میشه، کلا اگه پایه قوی داشته باشه با 6ماه خوب خوندن میتونی نمره خوبی بگیری