بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بابا اروم چته من که ب دست اوردم ولی نمیخوام از دستش بدم یا از طرف من حس کمبود کنه میخوام واسش بهتر ...
تو چته ! من موضوع عشوه گری رو درباره خودم اینجوری جواب دادم. شما مختاری اگه عشوه گری انتخابته. ولی حقیقت اینه که راز همیشه داشتنش عشوه گری نیست. بعدها بتجربه خواهی فهمید
من اصن بلد نیستم همیشه میگه یکم خانوم باش! چرا بزرگ نمیشی! از سنت خجالت بکش!😶
آخیی الهی اسمشو با ناز صدا کن هر از گاه بهش بگو شوهری شوهر جونم یا آقا بالا سرم تاج سرم هرموقع میاد برو استقبالش بغلش کن بوسش کن بگو خوش اومدی شوهری وایی که دلم میره برا خنده هات تو دلم کارخونه قند راه میوفته تو میایی هرموقع میره بازم بغلش کن بوسش کن بگو عشقم انبه من گریپ فروت من توت فرنگی من هلوی من هربار یه میوه که دوست داری بگو حتی از خوراکیایی که دوست داری شیرینی من ژله خوشمزه من تو زندگی منی مواظب زندگیم باش این همه روش دلبری دیگه چی بگم تو تخت خواب شیطونی کن قلقلکش بده موهاشو بهم بریز موهاتو بریز رو صورتش دستاتو بزار رو چشماش یهو لباشو بوس کن نوک موهاتو بزن به دماغش قلقلکش بیاد شب که میاد یه روسری شالی چیزی ببند دور چشماش بگو بیا منو بگیر یه لباس توری لباس خوابی یه چیز هات و دلبر بپوش مخصوصا ساتن نرمهه من تو عقدم این آخری نمیشه آخه باید خونه خالی باشه 😉🙈🙈 چون بعدش باید به شیطنت و حموم ختم بشه دیگه اینهمه گفتم بعدم هیچوقت سر شوهرت غر نزن شوخی میکنه بخند چیزی میخره خوبم نیست کلی ذوق نشون بده بگو مرسی همسرجونم هر از گاهی بهش با حسرت بگو وایییی خوشششش به حااالت اسم شوهرت چیه مثلا من بعضی وقتا به شوهرم با حسرتا میگم وایییی خوشششش به حاااالت سعییید میگه چرا چی شده میگم نگا چی خانوم خوشگل و نازیییی داریییی کدبانوی چقدر هنرمندهههه اونم خوشحال میشه دیگه کلی دلبری کن خلاصه این روزا هوا گرمه با شوهرت شوخی کن آب بپاش روش بپر رو کولش موهاشو آروم بکش دردش نیاد میخوایی از خواب بیدارش کنی مثل وحشیا لگد نزن داد نزن برو آروم بوسش کن صورتشو ناز کن اسمشو صدا کن تا بیدار بشه از سر کار ک میاد پشتشو دستاشو پاهاشو ماساژ بده چنتا فیلم ماساژ ببین بلد باشی نگیری محکم ماساژ بدی طفلکی به جای اینکه سبک بشه خستگیش در بره بد تر کوفته بشه آروم ماساژ بده با یه پا پشتشو آروم لگد کن دوپا نری استخوناش جابه جا بشه با یه پا از پایین تا بالا آروم وزنتو بنداز سبک بشه گناه داره میره سر کار برای خانومش زحمت میکشه همیشه ازش تشکر کن بگو مرسی دوستم داری مرسی برام اینو میخری ببین تشکر خیلییی مهمه اگر دوستت نداشته باشه جیزی برات نخره تشکر کنی همونجوری میشه یاد میگیره که کاری ک بخاطرش ازش تشکر میکنی انجام بده چیز غیرممکنم نخواه ازش وقتی تشکر میکنی خیلی خوبه من چیزی از خدا میخوام نمیگم خدایا اینو بهم بده نمیگم خدایا بارون بیاد میگم خدایا مرسی که اینو دارم متشکرم که بارون میاد اینجوری جذبش میکنم اون چیزی که خودم میخوام