2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 27 پست
اگر باب پراکتور  دکتر جو ویتال  جان آساراف  جان دیمارتینی  دنیس ویتلی  ...

اینایی که گفتید اکثرشون در روانشناسی تخصص ندارن و تحصیلات متفاوتی دارن متخصصین روانشناس همشون رو رد کردند و کتاب هایی مثل راز و ... رو جزو کتاب های زرد میدونن شما فقط به یک جنبه نگاه میکنید اصلا این موضوع انقدر تو غرب پیش پا افتادست که دانشمندان بحث کردن در موردش رو خنده دار میدونند اونوقت به جای علم خرافاتی مثل جذب و کارما و... طرفدار داره واقعا جای تاسف داره خود اینایی که گفتن در نهایت پته ی همدیگه رو انداختن روی آب شما نمی دونید با این نوشته ها چه پول هنگفتی به جیب زدند و تو کشور های جهان سومی من جمله ما طرفدار دارند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوناهم چون به خواسته هاشون فکر کردن جواب گرفتن

😂😂😂 واقعا آدم خندش میگیره به خواستش فکر کنه و بهش برسه پس با این حساب الان همه باید برج نشین و سوار بر ماشین آخرین سیستم باشن این عقیدتون باعث انزوا و انفعال میشه 

احادیث و شعر مولانا رو نشنیده بودم

یک نمونه فقط برای مثال میگم ک شنیده باشین
حدیث معروفی هست ک قطعا شنیدین ک میفرماین اگر دعایی کردین فرض کنین پشت دره ینی انقدر مستجاب شده بدونین
این باور بر استجاب دعا خودش ینی جذب تماما حرف جذب همینه !
و درباره ی مولانا ک البته من چندین شعر از ایشون در راستای جذب خوندم اما بازهم معروف ترینش اینه که میگه : 

خوش باش که هر که راز داند
داند که خوشی خوشی کشاند
شیرین چو شکر تو باش شاکر
شاکر هر دم شکر ستاند

و من بعد یکسال و اندی مطالعه قشنگ تر و کامل تر از این نمیتونم جذبو توضیح بدم !♡ 

اینایی که گفتید اکثرشون در روانشناسی تخصص ندارن و تحصیلات متفاوتی دارن شما فقط به یک جنبه نگاه میکنی ...

شما از بقیه کامنتاتون کاملا پیداست مطالعه ای در این زمینه نداشتین 

چون اگر کوچکترین مطالعه ای داشتین متوجه میشدین جذب به هیچ وجه فقط تفکر رو پایه و اساس رسیدن نمیدونه 

پس شمایی ک درباره ی اصل داستان کلمه ای مطالعه نداشتین رو نمیتونم پذیرا باشم و این هم بدونین تو جدید ترین کتاب های برایان تریسی و انتونی رابینز هم جملاتی مبنی بر قانون جذب هست و حتی میتونم بگم کودوم کتابا ! 

شما سری ب تاپیک های کتاب خوانی بزنین متوجه میشین بنده خودم چقدر اهل مطالعه کتب روانشناسیم و بله کلا علم روانشناسی خ قانون های ماورایی و حتی خدارو گاها رد میکنه ! از اونجایی میگم ک مادر خودمم روانشناس هستن 

ولی شما اول مطالعه واقع بینانه داشته باشین و بعد نظرتونو اعلام کنین چون مطمئن شدم مطالعه ای در این حوزه نداشتین چ بسا که ادم اهل مطالعه انقدر راحت توهین نمیکنه 

به هرحال شبتون خوش 💎

😂😂😂 واقعا آدم خندش میگیره به خواستش فکر کنه و بهش برسه پس با این حساب الان همه باید برج نشین و سو ...

قرار نیست فقط با فکر کردن به چیزی برسی وقتی چیزیو بخوای و ذهنتو روش متمرکز کنی زندگیت به سمت اون هدف سوق پیدا میکنه و براش تلاش میکنی 

اینکه به دعا سفارش شده هم دقیقا همینه 

شما مشخصه کلا در مورد قانون جاذبه مطالعه نکردی 

قانون جاذبه نمیگه فقط یه جا بشین و فکر کن تا بهت برسه😐

میگه ذهنتو روش مترکز کن تا بتونی بدستش بیاری 

اولا براش تلاش میکنی ثانیا تمام چیزایی که حتی دست خودت نیست تو همون جهتی که بهش فکر میکنی قرار میگیره 

این تجربه شخصی خودمه 😊 بازم هر کسی میتونه هر جور مایله فکر کنه و من اصلا قصد ندارم نظرشمارو عوض کنم

شما از بقیه کامنتاتون کاملا پیداست مطالعه ای در این زمینه نداشتین  چون اگر کوچکترین مطالعه ای ...

من خودم یه زمانی قانون جذبی دو آتیشه بودم سمینار شرکت میکردم کتاب های روندا برن رو خوندم دوره های امیر شریفی و... امااا بعد چند وقت با خودم دو دو تا  چند تا کردم با اساتید فلسفم صحبت کردم  یک بار به برنامه ی دکتر هلاکویی تماس گرفتم با چندین جامعه شناس صحبت کردم کتاب های علمی خوندم  در نهایت فهمیدم همچین قانونی پایه و اساس علمی نداره و کتاب های مبلغ اون جزو کتاب های زرد هستند مادر شما که روانشناسی خونده هرگز واحدی تحت عنوان جذب و ... پاس نکرده . بله توهین میکنم به خرافات توهین میکنم به رمال ها فال نویس ها اونایی که ادعا دارن حس ششم دارن و قانون جذب که چقدر تا به حال جامعه ی ما رو فلج کرده توهین میکنم 

قرار نیست فقط با فکر کردن به چیزی برسی وقتی چیزیو بخوای و ذهنتو روش متمرکز کنی زندگیت به سمت اون هدف ...

پس با این حساب من دوست دارم رئیس جمهور آمریکا بشم روش تمرکز میکنم و تلاش میکنم از نظرت شدنیه ؟ 

منم واقعا اعتقاد دارم و تو زندگیم هر چیزیو که مدام تکرار میکنم با خودم برام اتفاق میفته چه خوب باشع چه بد 

و کتابی هم که یه مدت پیش راجبش خوندم و خیلی خوب بود 

کتاب قدرت

ـ برای خودت گـــ⚘ـل بخر ، شام خودتو مهمون کن ، عودی روشــــ⚡ــن  کن برا خودت ، آرایـــ👑ــش کن ، بـــــخــ🤣ــنــــد،بـــرقـ🥳ـص  و تو آینه به خـــ🙃ـودت چــــشــ😉ــمـــک بزن ، فراموش نکن هیچ کس،  به اندازه خودت تورو دوســـ❤ـــت نداره ،گاهی برای خودت پـــزشـــ👩‍⚕️ــک  باش ، کمی قــــ💊ـرص خــــنــ😅ـــده تــــجــ✏ـویــــز   کن ، هر شـ6ــش ساعت یک بار ، حتما که نباید مدرک و مطب داشته باشی ،  خودت نــســ📝ــخــه ای بنویس با خــ✍ــطـ  خــ😍ــوش  روحت را درمــ🩺ـان کن و بـــــخــ😂ــنـــــد بی بـــ🙃ــهــانــه ♡•ツѕ.ᶠ
من خودم یه زمانی قانون جذبی دو آتیشه بودم سمینار شرکت میکردم کتاب های روندا برن رو خوندم دوره های ام ...

تعصب و مطلق حرف زدن همیشه اشتباست حتی الان 

بله مادرم تو هیچ کودوم از کتاباشون سخن کوچیکی از جذب هم نشده چ برسه واحد ولی روانشناسای مطرحی تو کتاباشون اشاره به ارتعاش مثبت دارن 

شماهم برخلاف من بدون سند حرف میزنین

من نمیخوام و نمیخواستم نظرتونو تغییر بدم ولی اینو بدونبن ادم مطالعه کرده توهین نمیکنه فقط رد میکنه 

شما اگر واقعا این حجم مطالعه داشتین میشه گفت وقتتون رو تلف کردین 

چون الان انقدر ساده از کوره در میرین و بر توهین پافشاری 

جوابم بخاطر احترام بود ولی علاقه ای بع ادامه بحث ندارم چون بیهوده بنظر میرسه 

خدانگهدار