2777
2789
عنوان

چجوری نی نی یار صدااا کنم؟

237 بازدید | 50 پست

نی#  نی یار 

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد:در اخرین روز زندگیت روی زمین؛آن شخص که از خودت ساخته ایی،شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نی_نی_یار_5  

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

تاپیک اخرم بترکونید لطفااا🙏🙏

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد:در اخرین روز زندگیت روی زمین؛آن شخص که از خودت ساخته ایی،شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد....
نینی-یار#  

چرا هشتگ میزنی

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
چرت هشتگ میزنی

نمیتونم 😐

@نی_نی_یار_شب  

برا خوب شدن دخملیم یه صلوات میفرستین🥺❤️من یه مادرم از جنس درد از جنس بغض و حسرت دخترکم دنیا خیلی بهت بدهکاره مامان خیلییی اره اندازه تموم روزای ک بیمارستان بودی و زجر کشیدی تموم روزایی ک با هم اشک ریختیم تموم شبایی ک تا صبح گریه کردی و تموم روزایی ک بیماریستان بودی تموم وقتایی ک تشنج کردی دیالیز شدی 💔 خدایا به شش ماه حسینت نمیکشم چقدر پر پر شدن دسته گلم ببینم ؟ بخدا من صبر ایوب ندارم خدایا دلم مرگ میخواد اره یه خواب و عمیق پایان...

نی_نی_یار_شب@

@نی_نی_یار_شب    

اب نمیشه چرا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز