2777
2789

وویی اینقدر بدم میاد دوستام هی می پرسن درس خوندی؟چقد خوندی؟بلدی؟بعد میگن فلان سوالو جواب بده ببینم بلدی...

در جواب اینا چ بگم؟؟😑😑

دو کیلو هوس ، یک کیلو دروغ و یک قاشق چای خوری هم علاقه باهم قاطی کردیم ؛ اسمشو گزاشتیم "عشق" 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پشت سرم میگن دومتر زبون داره بپرسین ببینم‌واقعیت دارع یا نه....🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اینا تو رو اذیتت میکنن🖤نیومده خسته ات میکنن🖤 همه جوره من پشت توأم🖤بیا قایم شو پشت خودم🖤✨....من خسته ام میشه درکم کنی خدا.....
بچه ام وقتی داره غذا میخوره مادر شوهرم میگه وااای چقد میخوره واه واه 

با خنده بگو عزیزمممم.

بگو میخوره میگین زیاد میخوره واه واه نخوره لاغر بمونه میگین کم‌میخوره واه واه.....ب کدوم سازتون برقصیم....

اینا تو رو اذیتت میکنن🖤نیومده خسته ات میکنن🖤 همه جوره من پشت توأم🖤بیا قایم شو پشت خودم🖤✨....من خسته ام میشه درکم کنی خدا.....
بگو تاحالا نمک گیرمون نکردی که بخوام نمک نشناس باشم😂

وقتی هی میگن چند سالته و دوست نداری بگی چی میگی 

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
وویی اینقدر بدم میاد دوستام هی می پرسن درس خوندی؟چقد خوندی؟بلدی؟بعد میگن فلان سوالو جواب بده ببینم ب ...

بگو نمیخوام زیر لنز چند تا دوربین مداربسته باشم و ازم ویدیو چک بگیرن

هر کی پرسید بشین درست رو بخون ، بگید تو که خوندی چی شدی

هر کی پرسید چقدر چاق شدی ، بگید دلم پاکه هرچی میخورم گوشت میشه به تنم

هرکی گفت چقدر لاغر شدی ، بفرمایید آره نسبت به هیکل تو بایدم لاغر بشم

هر کی گفت چشمات ریزه ، بفرمائید آره بدی های اطراف رو کمتر میبینم راحتترم 

اگر گفتن چرا ازدواج نمیکنی ، بگید زندگی شما رو دیدم برام عبرت شده 

😅😅😅🤭🤭🤭

با خنده بگو عزیزمممم. بگو میخوره میگین زیاد میخوره واه واه نخوره لاغر بمونه میگین کم‌میخوره واه واه ...

اهاااااااان خوبه ها من همیشه سکوت میکنم نمیزارم دیگه بخوره بمیرم براش

به من بگید  به پدر شوهری ک هروقت میرم خونش میگه سانفرانسیکو بودی کجا بودی چه عجب.  بخدا ...

تجربه به من نشون داده ، در مقابل خونواده شوهر ، خیلی چیزی نگم ، هرچی مظلوم تر باشم بهتره

دو چیز معرف شماست؛ صبرتون وقتی هیچی ندارید. منش و رفتارتون وقتی همه چیز دارید. " 
هر کی پرسید بشین درست رو بخون ، بگید تو که خوندی چی شدی هر کی پرسید چقدر چاق شدی ، بگید دلم پاکه هر ...

منم بگو جواب پدر شوهرم چی بدم میگه بچت شیشه ایه توکمد درش بیار

متلک میگه چرانقدر مراقبشم

وویی اینقدر بدم میاد دوستام هی می پرسن درس خوندی؟چقد خوندی؟بلدی؟بعد میگن فلان سوالو جواب بده ببینم ب ...

بگو ها....چیو خوندم؟؟؟چی ؟؟مگه‌ امتحان هستش؟؟گیج بازی در بیار حرصشون بده....