2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب عزیز بستگی به خود آدم داره،بعضی ادما شاد هستن و فضاهایی رو ایجاد میکنن که حالشون رو خوب میکنه و هیجان اوره،بعضیا هم نه

ولی درکل هرچقددددددر هم هیجان ایجاد کنی باز مثل ماه های اول نمیشه که،به هرحال عادی و تکراری میشیم،

من ک کسیو ندیدم چندسال گذشته باشه ولی مثل روزای اول باشن مثل هم

✍🏻...دنــیایِ خوبیـــها گُذَشـت...✍
نپتون 😀

این نپتونو میگی؟

چند روز نبودم سایت جا موندم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

جالبه سوالت..من تازه دوساله از اشناییم میگذره نمیدونم امادرستش اینکه رابطه عمیق تر عاطفی ترو منسجم تربشه..اینکه هیجان اولیه رو نداره درسته انا هیجان جاشوب ارامش و ثبات میده

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
ن بابا تکراری چیه؟  من هشت ساله زندگی مشترک داشتم تازه بنظرم کم کم داریم همدیگه رو بهتر میشناس ...

دقیقا ماهم. تازه ازدواج کرده بودیم بخاطره غرور مسخرمون تا ۲۰ رو قهر میموندیم تو یه خونه. خانوادم دعوامون میکردن بخاطره کینه ای بودنمون

ولی الان اصلا نمیتونیم قهر بمونیم. 

گیرم که پرواز را علامت ممنوع میزنید، با جوجه های نشسته در آشیانه چه میکنید؟🕊️

یه سوال.تا حالا کاری کرده ازش متنفر شی؟تا حالا دعوای شدید داشتین

دعوا اوایل زیاد داشتیم ولی اونموقع هم دست و دلم براش میلرزید

ولی نکه متنفر شم 

سیگار میکشید دوست نداشتم ولی خودش گزاشت کنار

من‌مریض شم شعر مینویسه

این نپتونو میگی؟ چند روز نبودم سایت جا موندم

قدیمیه که ... قرمز بپوش و نپتون بکش😀😀

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )