2777
2789
عنوان

شوهرم بعد از چهارماه داره میاد خونه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 11858 بازدید | 259 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین هر دو ش بیش از اندازه بده  باور کن چاقی اصلا قشنگ نیست همون طور ک لاغری نیست  مهم ت ...

همون دیگه منم اونو میگم 

🙄🙄🙄عزیزم سایت مال بابات نیس با نظرم مخالفی ریپلای نزن چون حوصله بحث باتو یکی رو ندارم
2805
همه چی خوب پیش رفت😄اصلا نفهمید من چاق شدم😋

نشدن 3تا؟

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

شاید نمیدونم 😂خدا نکنه

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یعنی وقتی بچت بدنیا اومد شوهرت پیشت نبود .چرا با شوهرت نمیری 

چرا عزیزم. ماهی یه بار میاد.دائم نیست کارش 2 یاالله بیشتر نیست کارش.یه ماهی رفتم سخته غریبی بعدشم کرایه ها گرونه اونطرفت وسایل خرج وخوراک نمیصرفه.نمیبره دیگه

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
چرا عزیزم. ماهی یه بار میاد.دائم نیست کارش 2 یاالله بیشتر نیست کارش.یه ماهی رفتم سخته غریبی بعدشم کر ...

سخته دوری 

🙄🙄🙄عزیزم سایت مال بابات نیس با نظرم مخالفی ریپلای نزن چون حوصله بحث باتو یکی رو ندارم
2809