فرهمندفرناز مدیر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12861 عنوان آهنگ🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵 | مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 26 پست https://mahanmusic.net/فریدون-فروغی-قوزک-پا/ .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. ) 1399/10/13 | 22:25 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghazal_new عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 21 با اجازه صاحب تایپینکبرای شروع لاغری تا عید با ما همراه باشید شما میتوانید شکا قدرتمند هستید. به تایپینگ من مراجعه کینین
فرهمندفرناز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12861 با اجازه صاحب تایپینک برای شروع لاغری تا عید با ما همراه باشید شما میتوانید شکا قدرتمند هستید. به ت ... من لاغرم .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )
شوکا۶۷ عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11440 شما مگه خواننده اهنگی ک سنگشو به سینت میزنی فکر منم به خودم مربوطه بچه ای و حوصله بحث با بچه ای که از قضا بی ادب هم هست ندارمبرو سر درس و مشقت توام قاتلی میدونی چرا؟ چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی . قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....
فرهمندفرناز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12861 بچه ای و حوصله بحث با بچه ای که از قضا بی ادب هم هست ندارم برو سر درس و مشقت دعوا نکنید عزیزان فقط خواستم تجدید خاطره بشه براتونتقصیری هم ندارن مغز بچه های الان با آهنگای تتلو و امثالهم پر شده .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )
شوکا۶۷ عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11440 دعوا نکنید عزیزان فقط خواستم تجدید خاطره بشه براتون تقصیری هم ندارن مغز بچه های الان با آهنگ ... بله عزیزم ببخشید حرف شما درسته. ❤فریدون فروغی برای چند نسل اهنگهایی پر از خاطره و خوب به یادموندنی داره و یادش همیشه گرامیه برای ماحیف که بچه های الان درکی از زیبایی و عمق موسیقی و گوش نواز ندارن توام قاتلی میدونی چرا؟ چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی . قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....
فرهمندفرناز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12861 بله عزیزم ببخشید حرف شما درسته. ❤ فریدون فروغی برای چند نسل اهنگهایی پر از خاطره و خوب به یادموندنی ... خواننده ای تکرار نشدنی .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )
فرنازحبیبی عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 14462 @فرنازحبیبی مررررسی عشققققم طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
فرهمندفرناز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12861 مررررسی عشققققم 😍 .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )
zzzfff عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 7268 بچه ای و حوصله بحث با بچه ای که از قضا بی ادب هم هست ندارم برو سر درس و مشقت از شما ادب یاد میگیرمریپلی نکن حوصله ندارم ماه قلبم❤
فرهمندفرناز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12861 @ماه_صنم_الدوله @ژیناگلمن ژینا بیا قول میدم دیگه گراییلی نخونم برات😀 .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205861 @ماه_صنم_الدوله @ژیناگلمن ژینا بیا قول میدم دیگه گراییلی نخونم برات ... سلام نفله خوبین بخون بخون وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
فرهمندفرناز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12861 سلام نفله خوبی ن بخون بخون خرزای ۵ تا داییمه شما مره نشناسنیاصل و نسب مازنیمه شما مره نشناسنیبچه ی غلامعلیمه شما مره نشناسنی😀😀من عاشق ژینائیمه شما مره نشناسنی .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )