2777
2789
عنوان

آهنگ🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 26 پست
با اجازه صاحب تایپینک برای شروع لاغری تا عید با ما همراه باشید شما میتوانید شکا قدرتمند هستید. به ت ...

من لاغرم

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما مگه خواننده اهنگی ک سنگشو به سینت میزنی فکر منم به خودم مربوطه

بچه ای و حوصله بحث با بچه ای که از قضا بی ادب هم هست ندارم

برو سر درس و مشقت

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
بچه ای و حوصله بحث با بچه ای که از قضا بی ادب هم هست ندارم برو سر درس و مشقت

دعوا نکنید عزیزان 

فقط خواستم تجدید خاطره بشه براتون

تقصیری هم ندارن مغز بچه های الان با آهنگای تتلو و امثالهم پر شده

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

دعوا نکنید عزیزان  فقط خواستم تجدید خاطره بشه براتون تقصیری هم ندارن مغز بچه های الان با آهنگ ...

بله عزیزم ببخشید حرف شما درسته. ❤

فریدون فروغی برای چند نسل اهنگهایی پر از خاطره و خوب به یادموندنی داره و یادش همیشه گرامیه برای ما

حیف که بچه های الان درکی از زیبایی و عمق موسیقی و گوش نواز ندارن

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
بله عزیزم ببخشید حرف شما درسته. ❤ فریدون فروغی برای چند نسل اهنگهایی پر از خاطره و خوب به یادموندنی ...

خواننده ای تکرار نشدنی

@ماه_صنم_الدوله  

@ژیناگلمن  

ژینا بیا قول میدم دیگه گراییلی نخونم برات😀

@ماه_صنم_الدوله     @ژیناگلمن     ژینا بیا قول میدم دیگه گراییلی نخونم برات ...

سلام نفله خوبی

ن بخون بخون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

سلام نفله خوبی ن بخون بخون

خرزای ۵ تا داییمه شما مره نشناسنی

اصل و نسب مازنیمه شما مره نشناسنی

بچه ی غلامعلیمه شما مره نشناسنی😀😀

من عاشق ژینائیمه شما مره نشناسنی