2777
2789
عنوان

چرا هیچکس عاشق من نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4137 بازدید | 147 پست
البته رهام هست اسمشون🤕😂

عاشق همین تناقضش شدم خخخ شاید دختر از آب در اومد   

دیدی وقتی که میگفتم "می‌بینم...آن جشن بزرگ روز آزادی را..." وقتی که دکلمه شعر قشنگ هوشنگ ابتهاج با اون صدای خسته و پخته که از عمق وجودش برخواسته میشه در شعر سایه به زیبایی می‌گه؛ می‌بینم...آن شکفتن شادی را...پرواز بلند آدمیزادی را...آن جشن بزرگ روز آزادی را...کیوان...خندان به سایه می‌گوید:...دیدی؟...به تو می‌گفتم!...آری...تو همیشه راست می‌گفتی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایشالا که بختت باز بشه. تاپیک های من رو هم بخون ببین چی شده یکی ایشالا جلوی روت قرار میگیره که لیاقت ...

عباس خوش بحالت بازم عشق داشتی 

من که عشق داشتم کاری میکردم که اصن به غیر من به هیچ مرد دیگه ای فک کنکه ولی لعنت به این طلسم که هر روز اشکمو در میاره

عاشق همین تناقضش شدم خخخ شاید دختر از آب در اومد    

ن بابا بنده خدا اسم خواهرش رو گذاشته😂🤦🏻‍♀️🤭

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 

ببینین همیشه اینطوری نیست که کسی چون اشکالی داره جواب رد بهش داده میشه البته اینا هستا شما باید توی رفتار خودتونم جستجو کنین ولی این قضیه هم مثل بعضی از خانماس که خواستگاری ندارن شما هم باید به جاهایی که میرید خواستگاری توجه کنین اینکه سنخیت فرهنگی ، دینی ، ظاهری با هم دیگه داشته باشین سعی کنین رفتاراتون نشون دهنده استقلالتون باشه ،مودب باشین، رفتارای مردونه ای داشته باشین که به چشم یه بچه بهتون نگاه نشه ، هدفاتون رو از ازدواج و ویژگی های همسر ایده التون رو بدونسن جه در صحبت جردن دچار مشجل نشین ، اینکه اهل دوست دختر نیستین و نماز و روزه خونید ویژگی خیلی خوبیه بنظرم روی اجتماعی بودنتونم هر چقدر بیشتر کار کنین نتیجه بهتری میگیرید انشالله که با ایده التون ازدواج کتید

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.