2777
2789

@هوپ_مایکلسون عزیزم چرا نمیری تهران مرکز ناباروری رویال یا اینکه به فقیری پول بده به شخص محتاجی که بیاد بهت اهدا کنه تاپیکتو قفل کردی بقیه چطور کمکت کنن‌خوب

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
@هوپ_مایکلسون   عزیزم چرا نمیری تهران مرکز ناباروری رویال یا اینکه به فقیری پول بده به شخص مح ...

فدات شم قفل کردم که بعضیا میان نمک می پاشن به زخم و هیچ کمکی هم نمی کنن.. گفتم کسایی که میخوان کمک کنن بیان خصوصی صحبت کنیم..

تهران نمی تونم برم گلم، دوره و شوهرم کارگره و مرخصی نمیدن بهش..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات شم قفل کردم که بعضیا میان نمک می پاشن به زخم و هیچ کمکی هم نمی کنن.. گفتم کسایی که میخوان کمک ک ...

تلاش کن رویال شنیدم بچه داد به بعضیا حتی بعضی هام تخمک هاشون می فروشن تو تهران دو روز مرخصی بگیرین برین

فدات شم قفل کردم که بعضیا میان نمک می پاشن به زخم و هیچ کمکی هم نمی کنن.. گفتم کسایی که میخوان کمک ک ...

یا نزدیکانت ببرنت

مرسی گلم از محبتت، باشه دربارش تحقیق می کنم با شوهرمم صحبت کنم ان شاالله اوکی شه

همسایمون نازا بود ۱۴سال رفت اصفهان دوهفته ای الان دخمل داره یکی هم گفت اینجاه زندایش بچه دار نمی شد رفت رویال یه گل پسر داره روزی ۵۳۰بازصوات بفرست تا ۲۰روز منم درگیربیماریم زیارت عاشوراهم بخون ۴۰روز

همسایمون نازا بود ۱۴سال رفت اصفهان دوهفته ای الان دخمل داره یکی هم گفت اینجاه زندایش بچه دار نمی شد ...

مرسی گلم.. من انقدر نذر و نیاز کردم که خ ا نیدونه  بارها چله برداشتم.. خواست خدا نبوده تا حالا.. البته فهمیدم مشکلم چیه..مشکل ژنتیکی داریم