2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والاهفته۲۴رفتم گفت خوبه بعد اون نرفتم پیشش برای مراقبت

اگه خودتم نگرانی برو تا خیالت راحت باشه.

من واقعا نمیدونم به فک و فامیلا چه ربطی داره خودشونو قاطی میکنن تو مسائل شخصی. 

زیاد نرو پیششون فقط بلدن استرس بدن.

اگه خودتم نگرانی برو تا خیالت راحت باشه. من واقعا نمیدونم به فک و فامیلا چه ربطی داره خودشونو قاطی ...

آره بخدا...یکی میگه من فک کردم۴ماهته دخترتو کجاقایم کردی پس....اووووف هرچقدم بیخیال باشی بازم تاثیر داره حرفاشون

برا منم کوچیکه والا بزور معلوم میشه،ولی رفتم اتلیه گفت با فتوشاپ بزرگ میکنم معلوم بشه.توام برو اگه د ...

حالا جالب شد عکست؟تابلو نبود که فتوشاپه؟؟نمیدووونم چیکارکنم دوست داشم حالت طبیعی خودش باشه

گف یکی دوهفته دیگ باید برم برای آخرین سونو...زودتر برم یعنی

نه همون۳۲ هفته میرن معمولا من نینیم کوچیک بود ۳۰هفته۱۲۵۰ گرم واسم لیدی میل وامگا۳ وکلی تقویتی نوشت الانم ۳۷هفتم اومدم سونو ببینم با این همه پرخوری وتقویتی چند کیلو شده ؟هفته۳۳و۴رو۱۸۵۰ بود بازم گفت کوچولوئه!

حالا جالب شد عکست؟تابلو نبود که فتوشاپه؟؟نمیدووونم چیکارکنم دوست داشم حالت طبیعی خودش باشه

هنوز نداده،دوروز پیش رفتم منم.البته بگم والا اونجا دیدم عکسارو یجوری میگیره قشنگ به چشم میاد شکمت.نه تابلو نمیشه نترس،برو 

آره بخدا...یکی میگه من فک کردم۴ماهته دخترتو کجاقایم کردی پس....اووووف هرچقدم بیخیال باشی بازم تاثیر ...

بهترین کار دوری کردن از اینجور ادم هاس.

خودتم غذاهای مقوی بخور بچه تقویت بشه.انشالله نینی به سلامتی به دنیا میاد نگران نباش.

هنوز نداده،دوروز پیش رفتم منم.البته بگم والا اونجا دیدم عکسارو یجوری میگیره قشنگ به چشم میاد شکمت.نه ...

مرررسی از راهنماییت ایشالا که صحیح وسالم به دنیاش بیاری🧿♥️