2777
2789
عنوان

بچه ها هفته 32 وزن جنینم

| مشاهده متن کامل بحث + 3783 بازدید | 115 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی چون خودم چاق شدم ازم انتظار بچه تپل دارن

مثل من

خیلی مسخره و نیش و کنایه زدن بچم۲.۸۰۰دنیااومد

ولی به جاش یک ماهه که شد نزدیک ۶کیلو شده بود

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
+300 یعنی چی....تقریبا صد گرم فرق داشتیم 1930 وزن بچم بود

اینیکه تو برگه نوشته روبرات فرستادم دکترم رفتم یادم رفته چند کیلو بود ولی دوکیلو بیشتربود

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
معمولا مامانای تپل بچه های کوچیکی بدنیا میارن من زیاد شکم نداشتم اما پسرم درشت بود  سونوگراف ...

دقیقااا منم 32 هفته ک رفتم گفت 34 هفته بهش میخوره ولی خودم شکم نداشت کوچیک و خودمم لاااغر

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
منم سونو آخرم ۳۰ بود دیگه سونو ندارم فقط چون میخام طبیعی زایمان کنم یه بار باید معاینه ی لگن  و ...

شرایطمون یکیه😅 من سی هفته و شش روز رفتم سونو که نی نی سی هفته بود و ۱۵۰۰ دکتر گفت خوبه . اما همش حس میکنم ریز باشه و اضافه وزنم مال خودمه نه بچه

شرایطمون یکیه😅 من سی هفته و شش روز رفتم سونو که نی نی سی هفته بود و ۱۵۰۰ دکتر گفت خوبه . اما همش حس ...

رشدش از این به بعده عزیزم ایشالله سلامت دنیا میاد

انتظار فقط زمانی قشنگه که اومدن تو بهش پایان بده پسرم❤
2790
2778
2791
2779
2792