2777
2789
عنوان

نگرانم....

244 بازدید | 19 پست

بابام یه مدته که ی دفعه سرفه های شدیدی بهش دست میده بعدش بی حال میشه و ازهوش میره 

خیلی نگرانم قلبم ازاسترس دردمیکنه 

کسی میدونه علتشو

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی دلیلا میتونه داشته باشه من که دکتر نیستم ولی دکتر مجازینمیتونه تشخیص بده کلی مریضی با این علائم ...

نگرانم خیلی میترسم 

نوبت دکتر گرفتیم براش گفتم شاید کسی بوده باشه از آدمای که میشناسیداینطوری شده باشه و بدونیدعلت رو

مگه دکتر نبردین؟ عزیزم اینجا کسی نمیتونه نسخه دکتری بپیچه اینجا فقط راهکار طلاق وتوهین به خانواده شو ...

نگرانم خیلی میترسم 

نوبت دکتر گرفتیم براش برای چهارشنبه نوبت دادگفتم شاید کسی بوده باشه از آدمای که میشناسیداینطوری شده باشه و بدونیدعلت رو 

خیلی دلیلا میتونه داشته باشه من که دکتر نیستم ولی دکتر مجازینمیتونه تشخیص بده کلی مریضی با این علائم ...

نگرانم خیلی میترسم 

نوبت دکتر گرفتیم براش گفتم شاید کسی بوده باشه از آدمای که میشناسیداینطوری شده باشه و بدونیدعلت رو 

نگرانم خیلی میترسم  نوبت دکتر گرفتیم براش برای چهارشنبه نوبت دادگفتم شاید کسی بوده باشه از آدم ...

انشاءالله مشکل خاصی نباشه عزیزم احتمالا برونشیت ریوی داره و دکتر دارو میده

انشاءالله مشکل خاصی نباشه عزیزم احتمالا برونشیت ریوی داره و دکتر دارو میده

ممنون عزیزم مرسی همدردیت دوستم

انشالله

نگرانم خیلی میترسم  نوبت دکتر گرفتیم براش گفتم شاید کسی بوده باشه از آدمای که میشناسیداینطوری ...

فکر کنم سیاه سرفه باشه اسمش دارو داره یه سال اینا میخوره خوب میشه یه فامیل دورمون همین بود 

باخبر باش پس از ظلمت این چند صباح صبح دولت بدمد شادی ما پشت در است