2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر منم یبار اینکارو کرد،باهاش سرسنگین شدم و تا میخاست چیزی بهم بگه میگفتم از نظر تو آدم قابل اعتمادی نیستم چیزی بهم نگو.خودش فهمید کارش اشتباه بود

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من تاااااااز هپارسال اینستا نصب کردم یعنی امل ترین ادم بودم همهههههه  داشتن من تازه نصب کردم مخالف بود حالا1هفتست خودش یواشکی نصب کرده   سوتی داد منم دیدم داره گفتم برای من خون تو دلم کردی حالا خودت  بی سرصدانصب کردی

همسر منم یبار اینکارو کرد،باهاش سرسنگین شدم و تا میخاست چیزی بهم بگه میگفتم از نظر تو آدم قابل اعتما ...

من خیلیییییییییییییییییییییی این کار کردم  این حرفهارو زدم اما تموم میشه وچندوقت دیگه مجدد شروع  میشه

من از قلیون کشیدن بدم میاد  اما براش قلیون خریدم که نره تنهایی بارفیقاش بکشه و... 1دختر5ساله دارم نمیخام جلواون بکشه اونم اعصابش خورد میشه اما هروقت خونه ننش بریم یا سفر که داداش ذلیل شدش باشه بساط پهن میکنه واول دعواکردن ما

دروغ بهم میگه بعدمیگه دروغ اسمش نیست پیچوندن منم گفتم اوکی منم زیا میپیچونمت ازاین به بعد اسمش دروغ نیست ناراحت شنو کاری که منودخترت دوست نداریم میکنی پس ماهم کاری میکنیم چه توخوشت بیاد چه نیاد

همشششششششش سرش تو گوشی میادخونه  مهمنونی میریم ووووووو  وقتی میگم چته میگه مطالب علمی میخو ...

پیام می ده یا تایپ میکنه وقتی گوشی دستشه؟

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
من تاااااااز هپارسال اینستا نصب کردم یعنی امل ترین ادم بودم همهههههه  داشتن من تازه نصب کردم مخ ...

من هنوزم ندارم نصب کردم انقدر مصخرف بود سر یک روز حذفش کردم

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست