2777
2789
قربونت گلم😘مادرشوهرگل ومهربونم توعروسی دوستم منودیده بودن اول رقصموپسندکرده بودن بعدشم درموردم تحقی ...

اخی، یه اسپند دود کن🙏💜

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی، یه اسپند دود کن🙏💜

چشم گلم💋الهی شماهم خوشبخت بشین💋

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
میشه بگی چه شکلی بود🧡🧡🧡

نامزدم خاهر زاده یکی از دوستان بابام بود-بابامم خیلی به این دوستشون اعتماد داشتن

ولی بااین وجود خیلی تحقیق کردن- تحقیق خیلی مهمه- یک ماهم طول کشید فاصله خاستگاری  تانهایی شدنش

این بین چندبار رفتیم بیرون- اولین بارمنو مامانمم ونامزدم-2-3بارم منو نامزدم تنهایی

تازه ما خونواده مذهبی هستیم

ولی بنظرم تحقیق خیلی مهم و اینک چنبار برین بیرون-تحقیق از بچه های محلشون، از دوستای صمیمیشون-از مغازه های محلشون-اگ مذهبی هستین و براتون مهمه،برین مسجد محلشون واز اهالی اونجاهم بپرسین ک بچه مسجدی هستن یان و......

نعمت هایتان را بشمارید :)))))
نامزدم خاهر زاده یکی از دوستان بابام بود-بابامم خیلی به این دوستشون اعتماد داشتن ولی بااین وجود خیل ...

اخی امیدوارم خوشبخت بشین، والا من تا قبل کرونا خواستگار خیلی داشتم از وقتی این کرونا اومد دیگه بیرون نرفتم که کسی ببینه و بپسنده😂🧡🧡🧡

ای وای

🙃البته اینم بگم وسطای دوران دوستی ولم کرد رف نامزدی کرد بهم زد دوباره اومد سمتم منم کردم ک خودم کردم ک لعنت بر خودم باد و هیچ وقت یادم نخواهد رفت و کلا زندگیم سر این کار ک دوران دوستی سرم اورد خراب شد وگرنه ازدواج سنتی خیلی وقتا خوب هم از آب در میاد 

خب خداروشکر، میشه بگی چجوری بود 

جوره خاصی نبود یکی از خوانوادش منو توی ارایشگاه دید و ب مامانم گفتو شماره مامانمو گرفتن  و دیگ زنگ زدن و گفتن ی جلسه همو ببینن شوهرم حتی ی شهر دیگ بود ولی اومد و منو دید و از هم خوشمون اومد و دیگ ابن مسیری شد ک همیشه میومد و میرفت تا اینکه ازدواج کردیم و رفتیم ی شهر دیگ فاصله سنیمون هم زیاده ۹ ساله ولی فاصله سنی زیاد واقعا خیلی خوبه و هم از همسرت اطمینان داری هم تویه خیلی مشکلا اون عاقل تره و کمک میکنه بنظرم کسیو انتخاب کن ک از تو خیلی پخته تر باشه .. موفق باشی

خُدایاشُکرِت کِ حَواسِت بِ ما هَست..❤💏
🙃البته اینم بگم وسطای دوران دوستی ولم کرد رف نامزدی کرد بهم زد دوباره اومد سمتم منم کردم ک خودم کرد ...

نمیدونم چی بگم خیلی متاسف شدم☹️🌺

اخی امیدوارم خوشبخت بشین، والا من تا قبل کرونا خواستگار خیلی داشتم از وقتی این کرونا اومد دیگه بیرون ...

خخخخ انشالله هرچی قسمتته عزیزم- مرسی گلم شمام خوشبخت بشی 

فقط الانم ک مجردی فقط از خدابخاه ک قسمتت خوب باشه،شوهرتون خوب باشه 

باید تو مجردیم ازخدا بخای همسرآیندت آدم خوب و درستکاری باشه،اول بسپاری بخدا بعدم ب خونوادت

نعمت هایتان را بشمارید :)))))