2777
2789
عنوان

شوهر حساس

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 29 پست
من به شخص بودم به حرفا این‌پیجا اعتماد نمی کردم عزیزم ده درصدشان شاید یه متخصص پشتش باشه  برو‌ ...

ممنون عزیزم آره باید برم پیش دکترش مادرشوهرمم میگفت از دکتر خودش مشورت بگو خیلی خسته شدیم شوهرمم حساسه رو بچه دیگه بدتر طاقت گریه و بی قراریشو نداره و فقط باعث تنش میشه بینمون چون منم خسته شدم دیگه از یه طرف بچه داری از یه طرفم بخاطره کرونا همیشه خونه ایم و جایی نمیریم کلافه شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای وای منم همین فکرو میکنم چون با قطع شیر بدترم شده

انشالله که بچه شما اینطور نباشه

شبا بهش شیر و دوغ و از این جور چیزا بدین خوب بخوابه

تو طول روزم خستش کنید

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
انشالله که بچه شما اینطور نباشه شبا بهش شیر و دوغ و از این جور چیزا بدین خوب بخوابه تو طول روزم خس ...

ممنون عزیزم همه این کارارو انجام میدم اما تاثیری رو خوابش نداره دکترش میگه بچه هایکم خواب باهوشتر هستن اما واقعا خسته شدیم خودمون از بعد یه ماه دو ماهگی اینجوری بود اما هی بدتر داره میشه

ممنون عزیزم آره باید برم پیش دکترش مادرشوهرمم میگفت از دکتر خودش مشورت بگو خیلی خسته شدیم شوهرمم حسا ...

می فهمم واقعا حق داری به نظرم چند ماه اول اوج خستگی مادر به خصوص بچه بدخواب باشه انشالله زود مشکلتون حل میشه و کوچولوتون  آروم می خوابه شبا هم

من همین‌چیرا می بینم از بچه دار شدن‌می ترسم😅

شیر دهی خیلی سخته درکت میکنم ولی دو سال رو شیرش بده..سعی کن بیشتر غذاش بدی که سیر شه..شیرت فقط مکمل ...

غذا خوب میخوره اما شیرم ول نمیکنه مخصوصا شبا چون پستونک و شیشه هم از اول نگرفته بعضی وقتا احساس میکنم سینه من مثله پستونک فقط میخواد تو دهنش باشه 

ممنون عزیزم همه این کارارو انجام میدم اما تاثیری رو خوابش نداره دکترش میگه بچه هایکم خواب باهوشتر هس ...

اره دختر منم روش تاثیر نداره

واقعا خسته شدم دیگه 

اره دختر منم روش تاثیر نداره واقعا خسته شدم دیگه 

خدا باید کمکمون کنه پس من تنها نیستم منم بیشتر خودم خسته شدم بخاطره همین عذاب وجدان گرفتم انشالله زودتر این روزا بگذره و خوابشون تنظیم بشه من که کم آوردم 

خدا باید کمکمون کنه پس من تنها نیستم منم بیشتر خودم خسته شدم بخاطره همین عذاب وجدان گرفتم انشالله زو ...

من درسم میخونم واقعا اذیت میشم

دخترم مثلا یک ساعت میخوابه شب بیدار میشه تا ساعت ۶ بدون اغراق بیدار میمونه

منم واقعا هم عذاب وجدان دارم هم نیاز به یه استراحت واقعی 

من درسم میخونم واقعا اذیت میشم دخترم مثلا یک ساعت میخوابه شب بیدار میشه تا ساعت ۶ بدون اغراق بیدار ...

وای شما منید یا من شمام حسمون یکیه اابته من شوهرم رو بچه حساسه خیلی مخصوصا گریه کردنش بعضی وقتا میگم  هیچ بپه ای از گریه کردن چیزیش نمیشه اما گوش نمیده که تا بچه شروع به گریه میکنه بحثمون میشه 

برای شما سخترم هست که درس میخونید 

وقتی از شیر گرفتیش اشتباه بود کارت باز بهش دادی،اگر بخاطر شیر گرفتن بدخواب شده خوب تا کی میخوای شیر بدی فوقش ۶ ماه دیگه بازم اینجوری بدخواب میشه سعی کن روز خسته ش بشه زیاد باش بازی کن کمتر روز بخوابه که خوابش تنظیم شه 

وقتی هم از شیر گرفتیش اشتباه بود کارت باز بهش دادی،اگر بخاطر شیر گرفتن بدخواب شده خوب تا کی میخوای ش ...

آره خودمم‌  میدونم نباید دیگه شیر میدادم اما شوهرم انقد رو مخم و اینکه خودمم عذاب وجدان گرفتم که شاید زود بوده نمیدونم قبلشم با مشاور صحبت کردم  فک کردم دارم کاره درست میکنم اما واقعا نمیدونم دیگه