2777
2789
عنوان

🔴گیتار بی گیتار..

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 51 پست
وحشتناک قیمتا رفته بالا C 70 یاماها از 2 و نیم شروع میشه  شما c40 یاماها بگیر ارزون تره

بله خیلی خیلی گرون شده من خریت کردم قبلا نخریدم ..

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو پیج mrguitar  همینجوری برو پایین، یک پست داره که نوشته چجوری تو خرید گیتار کلاه سرمون نره. ...

اون ک لینکش و برام فرستادی؟دیدمش مرسی..💖

فدات بازم سوال داشتی ازم بپرس  واسه اموزش هم بهت کانال تلگرام میدم مجانی یاد بگیری 😊

مرسی اول بزار ببینم گیتارش و پیدا میکنم😂

برای مبتدی گیتار دیاموند توصیه میکنم🙃

دیگه نمی خوام تعلیق شم atefe1998من اگر کافربی دین خرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تو اگر مستعد نوحه آهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا من گر وقت نمازغرق خوابم به توچه تو اگر لایق الطاف خدایی خوش باش من گر مستحق خشم عتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتار شما من جد طالب کهنه سرابم به توچه🖤
برای مبتدی گیتار دیاموند توصیه میکنم🙃

هم ارزونه و بعد که کلاساتو گذروندی میتونی یه یاماها بخری 🤗

دیگه نمی خوام تعلیق شم atefe1998من اگر کافربی دین خرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تو اگر مستعد نوحه آهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا من گر وقت نمازغرق خوابم به توچه تو اگر لایق الطاف خدایی خوش باش من گر مستحق خشم عتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتار شما من جد طالب کهنه سرابم به توچه🖤