2777
2789
عنوان

آقایون سایت😑

| مشاهده متن کامل بحث + 11480 بازدید | 560 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساچ واوو .چقد قانع

شما قورباغه رو تو تشت طلا هم بزاری میپره تو مرداب.

با کسی هم که هیچ علم و درکی نداره نباید بحث کرد.

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
از چه نظر کلاه برداری بود

اینا برداشتن سهام هاشون رو تو بالا فروختن به قیمت پایین از سهام عدالتیها برداشتن یه نوسان خوشگل گرفتن

بعد با همون پولم دارن کار میکنن کارگزاریا و دولت فعلا هم ندادن همشو

ینی پدرسوختگی به حد اعلا رسوندن 

خصوصی ها شلوغه، خانم ها رعایت کنید😀👊

باشه شما یرو به خصوصیا برس ما بحثو ادامه میدیم

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎
اینا برداشتن سهام هاشون رو تو بالا فروختن به قیمت پایین از سهام عدالتیها برداشتن یه نوسان خوشگل گرفت ...

دقیقا همین طوره..منم شنیدم

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)