سلام کسی لیزر انجام داده همین که پوست قرمز میشه و زخم باید مراقبت انجام داد تا چند مدت؟؟؟تجربه هاتون بگید راضی بودین؟درد داشتین؟لک هاتون برگشت؟دوره نقاهتش چجوره؟؟
من کل صورتم انجام بدم توی یک هفته خوب میشم؟شما چند وقته ک انجام دادین
ببین عزیزم اونایی ک یک مرحله انجام میدن جواب میگیرن . منو خواهرم انجام دادیم یک مرحله و صددرصد ج گرفتیم . اونایی ک چند مرحله انجام میدن جواب نمیگیرن . پوست صورتت کلا برداشته میشه ولی درد نداری . قرمزی داره و طول میکشه رنگ پوست ت عادی بشه . قیمتش الان حدود 12میلیونه شایدم بالاتر . ولی برای همیشه راحت میشی . چروک و لک و جای جوش و اسکار زخم همه پاک میشه و پوستت حداقل 10سال جوانتر میشه.
من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من میجوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
یک جلسه ۱۲ میلیون؟؟؟؟ یعنی من واسه جای بخیه بخوام برم اینقدر باید هزینه کنم🙄🙄🙄🙄
برا کل صورت بستگی ب درجه ی لک قیمتها فرق داره . شما بالای 10م حساب کن . برا این میگم کل صورت چون نمیشه فقط یه نقطه رو لیزر کرد چون رنگ پوست ت ناهماهنگ میشه
من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من میجوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
برا کل صورت بستگی ب درجه ی لک قیمتها فرق داره . شما بالای 10م حساب کن . برا این میگم کل صورت چون نمی ...
عزیزم ببخشید من قصد داشتم همبن لیزر سنگین برم که اسمش ابلاتیو هست و پانسمان هم مبکنند متاسفانه یک عده در پیج کامنت گذاشته بودن جای جوش ها برمیگرده خیلی ناامید شدم، ولی شما تایید میکنید به نظرتون چیکار کنم