2777
2789
عنوان

لیزر co2

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 43 پست
اینکه چند جلسه باشه به شدت و تیرگی لک و اینا بستگی دلره من ۳تا رفتم بازم اگه بخام صاف تر بشه باید ب ...

یعنی منم برای لک هام برم لک هام از بین میره ؟

❤️سوگند به نامت که تو آرام منی❤️f❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه چند جلسه باشه به شدت و تیرگی لک و اینا بستگی دلره من ۳تا رفتم بازم اگه بخام صاف تر بشه باید ب ...

کجا انجام دادی؟کدوم شهری؟؟نمیدونم برا لک بارداری خوبه....یعنی زخم صورتت یک هفته ای اوکی شد

کجا انجام دادی؟کدوم شهری؟؟نمیدونم برا لک بارداری خوبه....یعنی زخم صورتت یک هفته ای اوکی شد

تهران 

کلینیک خانه سفید تو ظفر 

دکتر توسلیان 

اره یه هفته بعد خوب میشد کامل فقط یکم قرمز بود 

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
من کل صورتم انجام بدم توی یک هفته خوب میشم؟شما چند وقته ک انجام دادین

ببین عزیزم اونایی ک یک مرحله انجام میدن جواب میگیرن . منو خواهرم انجام دادیم یک مرحله و صددرصد ج گرفتیم . اونایی ک چند مرحله انجام میدن جواب نمیگیرن . پوست صورتت کلا برداشته میشه ولی درد نداری . قرمزی داره و طول میکشه رنگ پوست ت عادی بشه . قیمتش الان حدود 12میلیونه شایدم بالاتر . ولی برای همیشه راحت میشی . چروک و لک و جای جوش و اسکار زخم همه پاک میشه و پوستت حداقل 10سال جوانتر میشه. 

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
ببین عزیزم اونایی ک یک مرحله انجام میدن جواب میگیرن . منو خواهرم انجام دادیم یک مرحله و صددرصد ج گرف ...

یک جلسه ۱۲ میلیون؟؟؟؟ یعنی من واسه جای بخیه بخوام برم اینقدر باید هزینه کنم🙄🙄🙄🙄

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
یک جلسه ۱۲ میلیون؟؟؟؟ یعنی من واسه جای بخیه بخوام برم اینقدر باید هزینه کنم🙄🙄🙄🙄

برا کل صورت بستگی ب درجه ی لک قیمتها فرق داره . شما بالای 10م حساب کن . برا این میگم کل صورت چون نمیشه فقط یه نقطه رو لیزر کرد چون رنگ پوست ت ناهماهنگ میشه 

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
برا کل صورت بستگی ب درجه ی لک قیمتها فرق داره . شما بالای 10م حساب کن . برا این میگم کل صورت چون نمی ...

عزیزم ببخشید من قصد داشتم همبن لیزر سنگین برم که اسمش ابلاتیو هست و پانسمان هم‌ مبکنند متاسفانه یک عده در پیج کامنت گذاشته بودن جای جوش ها برمیگرده خیلی ناامید شدم،  ولی شما تایید میکنید به نظرتون چیکار کنم 

ببین دوره نقاهتش حدودا یک هفته اس  مراقبتاشو دکترت بهت میگه  پماد و کرم دوتا داره که بای ...

من دیشب لیزر کردم جای بخیه بلفارو رو. قبلش وایلوژل لیدوکایین زدم ولی موقع لیزر اینقدر درد و سوزش داشت فقط از چشام اشک میومد.

شما برای بی‌حسی پوست، قبل لیزر چی زدی