2777
2789
عنوان

چقدر پرروه

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 26 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پس چیکار میکردم آره من خیلی سادم 

دعوتت نکرده ب زور کادو دادی 

نمیفهمم فازتو

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/  
خوب کردی کادو رو دادی به بچه،تو که مثل اون بد نیستی،تو خانومییییی عزیزم،آفرین بهت⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️ ...

والا دلم سوخت برا بچش گفتم گناه داره بچه ها خب گناهی ندارن ولی نمیدونم منظورش چی بود اینکارو کرد 

دعوتت نکرده ب زور کادو دادی  نمیفهمم فازتو

خب اونروز ما خونه مادرشوهرم دعوت بودیم ولی این بشر مارو نگفته بود که تولد میگیره نمیدونمم چرا مشکل داره با خودش والا من با کسی مشکل ندارم 

حالا حالشو میگیرم منم سال دیگه واسه تولد بچم دعوتش نمیکنم 

والا دلم سوخت برا بچش گفتم گناه داره بچه ها خب گناهی ندارن ولی نمیدونم منظورش چی بود اینکارو کرد&nbs ...

بیخیال،داره بهت حسودی میکنه،بهش فکر نکن عزیزم⁦☺️⁩⁦☺️⁩حتما ازش بهتری که داره بهت حسودی میکنه

بیخیال،داره بهت حسودی میکنه،بهش فکر نکن عزیزم⁦☺️⁩⁦☺️⁩حتما ازش بهتری که داره بهت حسودی میکنه

چه میدونم والا نمیدونم به چی آخه حسودی طفلی اون جاریم شهر دیگس با اون خیلی خوبم ایکاش این شهری دیگه بود