2821
2789
عنوان

واستون رمان هری پاتر نوشتم😍کلی تایپ کردم لطفا بیاین دیگه😖

| مشاهده متن کامل بحث + 4049 بازدید | 261 پست
گفتم یخورده پیاز داغشو زیاد کنم😁❤ولی حالا بزرگتر ک میشن کرم ریزیاشونم کمتر میشه

ولی اینا دیگه بی شعوری از سر و کله شون میباره.

به لی لی فحشم که میدن اوسکولا.پیازداغش خیییلی زیاد شده😂😂😂😂😂

ولی اینا دیگه بی شعوری از سر و کله شون میباره. به لی لی فحشم که میدن اوسکولا.پیازداغش خیییلی زیاد ش ...

اینا ازون اسکلای خام هسن ک فک میکنن با فحش دادن ؛ دخترا رو جذب میکنن

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینا ازون اسکلای خام هسن ک فک میکنن با فحش دادن ؛ دخترا رو جذب میکنن

پس یه رگشون ایرانیه😂😂😂😂

یاد وقتایی افتادم که میرفتیم مدرسه.با همکلاسیا موقع برگشت میریختیم تو پیاده رو.پسرا از دور یه گله دختر میدیدن شروع میکردن هم دیگه رو کتک زدن.ما هم رد میشدین تیکه مینداختیم.

زیاد ربطی نداشت ولی الان یادش افتادم

پس یه رگشون ایرانیه😂😂😂😂 یاد وقتایی افتادم که میرفتیم مدرسه.با همکلاسیا موقع برگشت میریختیم ت ...

منم ازین کرما زیاد ریختم حاجی.ولی وقتی دوسام نیستن عین یه تیکه سوسک از کنار دیفار رد میشم ک پسرا منو نبینن.😂😂💔

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
منم ازین کرما زیاد ریختم حاجی.ولی وقتی دوسام نیستن عین یه تیکه سوسک از کنار دیفار رد میشم ک پسرا منو ...

آره دقیقا

اصلا تعداد زیاد باشه آدم شیر میشه.اونجوری تنهام تا یه پسر میبینم اینجوری😱 میشم میگم یا ابالفضل الان چه تیکه ای میخواد بندازه ولی دسته جمعی انگار ناخودآگاه آدم کرمش میاد😀😉

آره دقیقا اصلا تعداد زیاد باشه آدم شیر میشه.اونجوری تنهام تا یه پسر میبینم اینجوری😱 میشم میگم یا ا ...

تیکه هیچی.من میترسم یه گوشه گیرم بندازه بهم تجاوز کنه😑💔ببین فکر تا کجا رفته

هروقت گذاشتم تگتون میکنم❤💛

من رو هم تگ کن بنظرم جالب بود

منم هری پاتر رو دوست دارم

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم

عسلی اون تاپیکه که تگم کرده بودی قفل بود نشد نظر بدم.

میگما حالا ما این چیزا رو میگیم که دلمون خوش باشه وگرنه زیاد خرافاتی نیستیم.ولی آدمای تو اون تاپیک عجیب بودن اصلا.یکی میگه کی ازدواج میکنم اون یکی میگه کار کی پیدا میکنم.آدم تو قرن بیست و یک باید این جوری زندگی کنه؟اصلا گیرم یارو جوابشونوداد فردا.واقعا اینا میشینن تا فردا بشه؟یعنی نمیدونن تا تلاش نکنن چیزی به دست نمیاد؟

خود جادوگرا هم این قدر به فال گرفتن اعتقاد ندارن که این ماگلا دارن.

نصف جادوگرا اصلا پیشگویی و غیب بینی رو قبول ندارن اونوقت بعد اینا که هیچ دانش جادویی ندارن چی میگن؟

یا_مرلین_کبیر#  

والا.مگه پیشگویی یکی از مبهم ترین و بی ارزش ترین شاخه های جادو نیست؟

من رو هم تگ کن بنظرم جالب بود منم هری پاتر رو دوست دارم

چشم

عسلی اون تاپیکه که تگم کرده بودی قفل بود نشد نظر بدم. میگما حالا ما این چیزا رو میگیم که دلمون خوش ...

چرا ولی منظور جمله اولیتو متوجه نشدم.هاگوارتز الکیه؟😐

چرا ولی منظور جمله اولیتو متوجه نشدم.هاگوارتز الکیه؟😐

نه الکی نیست ولی ما که نمیریم اون جا.ما فراموش شدیم.دیگه نامه برامون نمیاد.باید الکی الکی دلمونو خوش کنیم.حتی یه چوبدستی نداریم.حتی غیب و ظاهر شدنم بلد نیستیم که بریم هاگزمید😑

هییییی دامبلدور تو که بودی همه چی خوب بود.😐😑

دیر جواب پستمو دادی داشتم نگران میشدم.تاپیک آخرتم که این بود که شونه ام درد میکنه و اینا دلم هزار راه رفت.گفتم نکنه خدایی نکرده سکته ای چیزی کردی.😑دور از جون

راستی دبه ترشی به دستت رسید یا بازم ارول تو راه سقوط کرده؟!

نه الکی نیست ولی ما که نمیریم اون جا.ما فراموش شدیم.دیگه نامه برامون نمیاد.باید الکی الکی دلمونو خوش ...

واااای نگم برات سرکلاس انلاین خوابم برد پاشدم دیدم‌ساعت ۱۱ معلممونم نوشنه عسل خانم غایب بزنم؟😂😂😂😂✋✋

ای خاکتوسر هرمیون عرضه پیدا کردن اسامیو نداره😐

ن دبه ترشیه نرسید فک کنم ارول تو راه خودش ترشی شده😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز