2777
2789
عنوان

💛دخترا! بیاید یه بیت شعر زیبا بذارید...💛

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غم زمانه خورم یا فراق یار کشم به طاقتی که ندارم کدام بار کشم

💛

نگارا! وقت آن آمد که دل با مهر پیوندی؛
که ما را بیش از این طاقت نمانده‌ست آرزومندی...
#سعدی🍃

[QUOTE=170950401]💛 مُلکِ دلِ مرا که سواری بَس است؛ عشق؛ با یک جهان سپاه! به تسخیر آمدست... وحشی-ب ...

بی تو چه زندگانی؟ گَر خود همه جوانی
ای با تو پیر گشتن، از هر شَباب خوش تر...
#حسین-منزوی🍃

یه توپ دارم قلقلیه سرخ و سفید و ابیه میزنم زمین هوا می‌ره نمی‌دونم تا کجا می‌ره من این توپ رو نداش ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وایی خدا .ازدست تو😂😂😂😂

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
💛 گر دوستان به علم و هنر تکیه کرده اند؛ ما را هنر نداده خدا جز توکلی...! #شهریار🍃

👌🤩 عالی بود میبرمش تو امضام

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بالاخره یه تاپیک باارزش تو این سایت دیدیم.مرسی ازت استارتر خوش ذوق.

منم این شعرو از سالها قبل بلدم نمیدونمم از کیه😅

افتادگی اموز اگر طالب فیضی..هرگز نخورد آب زمینی ک بلند است

یا این

دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست ...جای چشم ابرو نگیرد گرچه او  بالاتر است

و این 

گفته بودی ک طبیب دل بیمارانی...پس طبیب دل من باش ک بیمار توام.

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر