2777
2789
عنوان

کمک کمک🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 48 پست
ی عمل سرپایی داره ک یا با لیزر یا جراحی بعد بخیه هم نداره فقط خیلی مراقبت میخواد..حتما ی دکتر برو

من عمل کردم اونم دوبار، دفعه اول بخیه نزد گف خودش بسته شه بهتره، بعد از یک ماه بسته نشد 

رفتم دکتر دوباره اطرافش و برش زد بخیه زد، پوستم کنده شد🤦‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هم برجستگی هم قرمزی و درد 🥺 اصلا نمیتونم بشینم

احتمالا همون سینوس هس..استرس نداشته باش..من مامانم اینجور شد جراحی کرد خوب شد دوست خواهرمم زمان کنکورش همچین شد..خیلی همه گیره تنها تو نیستی

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
احتمالا همون سینوس هس..استرس نداشته باش..من مامانم اینجور شد جراحی کرد خوب شد دوست خواهرمم زمان کنکو ...

خب جای بخیه و اینا تو اینترنت سرچ زدم خیلی افتصاح بود 🥺

من عمل کردم اونم دوبار، دفعه اول بخیه نزد گف خودش بسته شه بهتره، بعد از یک ماه بسته نشد  رفتم ...

الهیییی..اره خیلی سخته..منم مامانم اینجور شد برای تمیز کردنش مکافات داشتیم اخرم عفونت کرد میبردیم پرستار شستشوش میداد

سینوس چیه؟

ی غده مویی که پایین تر از کمره قسمت دنبالچه

هرچه زودتر عمل کنی راحت تره، به مرور زمان بزرگ تر میشه

عملشم خیلی زود خوب میشه ولی من متاسفانه اذیت شدم

پیش دکتر برو شایدم چیزی نباشه ایشالا

خب جای بخیه و اینا تو اینترنت سرچ زدم خیلی افتصاح بود 🥺

مراقبت میخواد خیلی...اما حتما برو تا عفونتش بیشتر نشده اونوقت درد بیشتری میکشی..بلات دور گلم

الهیییی..اره خیلی سخته..منم مامانم اینجور شد برای تمیز کردنش مکافات داشتیم اخرم عفونت کرد میبردیم پر ...

من مادرم شستشو داد عفونت نکرد ولی زخم بسته نشد با اینکه خیلی زود فهمیدم و کوچیک بود☹

من مادرم شستشو داد عفونت نکرد ولی زخم بسته نشد با اینکه خیلی زود فهمیدم و کوچیک بود☹

خیلی عجیب غریبه بیماریش حالا نمیخوام استارتر استرس بگیره اما همون بخیه بزنن بهتره..بلات دور  عزیزم امیدوارم تنت همیشه سلامت باشه