mooohi مدیر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 294 عنوان کمک کمک🤦🏻♀️ | مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 48 پست من کنکوریم و خیلی پشت میزو صندلی میشینم دیروز میخواستم بشینم نمیشد یعنی خیلی واضح بخوام بگم قسمت نشینمدم طرف چپ کنار استخوان دنبالچه متورم شده میشه بگید خطرناکه یا نه؟ 1399/10/12 | 22:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nihaa عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4017 ی عمل سرپایی داره ک یا با لیزر یا جراحی بعد بخیه هم نداره فقط خیلی مراقبت میخواد..حتما ی دکتر برو من عمل کردم اونم دوبار، دفعه اول بخیه نزد گف خودش بسته شه بهتره، بعد از یک ماه بسته نشد رفتم دکتر دوباره اطرافش و برش زد بخیه زد، پوستم کنده شد🤦♀️
soha993 عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 1663 هم برجستگی هم قرمزی و درد 🥺 اصلا نمیتونم بشینم احتمالا همون سینوس هس..استرس نداشته باش..من مامانم اینجور شد جراحی کرد خوب شد دوست خواهرمم زمان کنکورش همچین شد..خیلی همه گیره تنها تو نیستی همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
mooohi مدیر استارتر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 294 احتمالا همون سینوس هس..استرس نداشته باش..من مامانم اینجور شد جراحی کرد خوب شد دوست خواهرمم زمان کنکو ... خب جای بخیه و اینا تو اینترنت سرچ زدم خیلی افتصاح بود 🥺
soha993 عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 1663 من عمل کردم اونم دوبار، دفعه اول بخیه نزد گف خودش بسته شه بهتره، بعد از یک ماه بسته نشد رفتم ... الهیییی..اره خیلی سخته..منم مامانم اینجور شد برای تمیز کردنش مکافات داشتیم اخرم عفونت کرد میبردیم پرستار شستشوش میداد همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
mooohi مدیر استارتر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 294 من عمل کردم اونم دوبار، دفعه اول بخیه نزد گف خودش بسته شه بهتره، بعد از یک ماه بسته نشد رفتم ... جای بخیه ها موند؟
nihaa عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4017 سینوس چیه؟ ی غده مویی که پایین تر از کمره قسمت دنبالچههرچه زودتر عمل کنی راحت تره، به مرور زمان بزرگ تر میشهعملشم خیلی زود خوب میشه ولی من متاسفانه اذیت شدمپیش دکتر برو شایدم چیزی نباشه ایشالا
mooohi مدیر استارتر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 294 الهیییی..اره خیلی سخته..منم مامانم اینجور شد برای تمیز کردنش مکافات داشتیم اخرم عفونت کرد میبردیم پر ... وای چقد بدبختی
soha993 عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 1663 خب جای بخیه و اینا تو اینترنت سرچ زدم خیلی افتصاح بود 🥺 مراقبت میخواد خیلی...اما حتما برو تا عفونتش بیشتر نشده اونوقت درد بیشتری میکشی..بلات دور گلم همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
mooohi مدیر استارتر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 294 ی غده مویی که پایین تر از کمره قسمت دنبالچه هرچه زودتر عمل کنی راحت تره، به مرور زمان بزرگ تر میشه ... انشالله
mooohi مدیر استارتر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 294 مراقبت میخواد خیلی...اما حتما برو تا عفونتش بیشتر نشده اونوقت درد بیشتری میکشی..بلات دور گلم مرسی حتما❤
nihaa عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4017 الهیییی..اره خیلی سخته..منم مامانم اینجور شد برای تمیز کردنش مکافات داشتیم اخرم عفونت کرد میبردیم پر ... من مادرم شستشو داد عفونت نکرد ولی زخم بسته نشد با اینکه خیلی زود فهمیدم و کوچیک بود☹
nihaa عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4017 جای بخیه ها موند؟ مثل در گونی برنج دوختن😅البته کلا ک جاش میمونه ولی من چون دوبار شد بدتر شدولی داخله مشخص نیست خیلی😑
soha993 عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 1663 من مادرم شستشو داد عفونت نکرد ولی زخم بسته نشد با اینکه خیلی زود فهمیدم و کوچیک بود☹ خیلی عجیب غریبه بیماریش حالا نمیخوام استارتر استرس بگیره اما همون بخیه بزنن بهتره..بلات دور عزیزم امیدوارم تنت همیشه سلامت باشه همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .