2777
2789
عنوان

با وجود بچه دلم میخواد عاشق بشم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 55 پست
من دیدم کسی رو که بعد از چندین سال تازه عاشق همسرش شده. مطمئن باش که میشه. سعی کن خوبی هاشو ببینی. ب ...

ممنونم،اره از وقتی سعی کردم کلا بنظرم دوست داشتنی اومده..با خودم قرار گذاشتم به هیییچ عنوان رو عیبش تمرکز نکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اول ازدواج تا حالا  کلی حسرت خوردم،که ساده ترینش پیامک ها عاشقانه بوده،دریغ از یکی😔😔اصلا پ ...

گلم شوهر منم اهل پیامکای عاشقانه نیست و نبوده، ولی عااااااشقشم.. من بهش پیام میدم و من شروع کننده هستم.. بعدشم عشق رو تو این چیزا خلاصه نکن، خیلیا این پیامای قشنگ قشنگ رو فوروارد می کنن واسه چندین عشق😶😐

اینو گفتم که بدونی این پیامکای عاشقانه دلیل عاشق بودن نیست.. اینکه داره برای شما زحمت می کشه و عشقش رو طور دیگه نشون بده کافیه..ولی تو عشقت رو ابراز کن..

از اول ازدواج تا حالا  کلی حسرت خوردم،که ساده ترینش پیامک ها عاشقانه بوده،دریغ از یکی😔😔اصلا پ ...

توی زندگی بنده اولویت احترام گذاشتنه 

اونقدر این موضوع پر رنگه که هیچ کس روابط ما رو درک نمیکنه اونقدر که رسمی هستیم با هم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
ببخشید ولی مگه زندگی بدون عشق میشه

قرار نیست چون عشق وجود نداره دوست داشتن هم‌ نباشه 

زندگی با دوست داشتن میشه 

چطوری میشه بگی؟؟؟ خواهش میکنم

اونقدبهش محبت کردم الکی الکی بخدا چون خودش ازم میخاست یهویی به خودم اومدم دیدم نمیتونم بدون اون زندگی کنم!ازش متنفربودم خودش میگف بهم محبت کن منم برای اینکه ازسرم بازش کنم محبت میکردم یهویی عاشقش شدم😂😂😂الان یه تارموشوبادنیاعوض نمیکنم باوجودهمه دعواهاباوجودهمه چی بازم کثل روزاول عاشقشم عشقم بیشترشده ولی کمترنشده یه جاهایی ازش سردشدم ولی روحیموحف کردم!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
قرار نیست چون عشق وجود نداره دوست داشتن هم‌ نباشه  زندگی با دوست داشتن میشه

نظرت محترمه واسم ولی من نظرم اینه عشق قشنگی زندگیه

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

سپاس 

بی شک عشق قشنگیه زندگی که من هم مثل استارتر عزیز دنبالش بودم 

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود

گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود

گاهی بساط عیش خودش جور میشود

گاهی دگر تهیه به منظور میشود

گه جور میشود خود ان بی مقدمه

گه با دو صد مقدمه ناجور میشود

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است

گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

گاهی گدای گدایی و بخت با تو یار نیست

گاهی تمام شهر گدای تو میشود

گاهی برای خنده دلم تنگ میشود

گاهی دلم تراشه ایی از سنگ میشود

گاهی تمام ابی این اسمان ما

یکبار تیره گشته و بیرنگ میشود

گاهی دلم به تیزی شمشیر میشود

از هرچه زندگیست دلم سیر میشود

کاری ندارم کجایی چه میکنی

بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود

پروین-اعتصامی#  

سپاس  بی شک عشق قشنگیه زندگی که من هم مثل استارتر عزیز دنبالش بودم

من میشه ازت ی خاهش بکنم قول میدم پشیمون نشی تجربه کردم ..کتاب ملت عشق رو بخون شده روزی ی خط ولی بخونش

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅
 گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی بساط عیش خودش جور میشو ...

بی عشق سر مکن ک دلت پیر میشود