2777
2789
عنوان

با وجود بچه دلم میخواد عاشق بشم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 55 پست
من میشه ازت ی خاهش بکنم قول میدم پشیمون نشی تجربه کردم ..کتاب ملت عشق رو بخون شده روزی ی خط ولی بخون ...

دارم کتابشو 

به روی چشم 

سپاس 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
دارم کتابشو  به روی چشم  سپاس

ممنون عزیز امیدوارم خوب باشه همونطور ک واسهمن بود و دعا کنی منو عشقمم از این سختیا راحت شیم  

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیز امیدوارم خوب باشه همونطور ک واسهمن بود و دعا کنی منو عشقمم از این سختیا راحت شیم   & ...

امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره 

سپاس از شما 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره  سپاس از شما

ممنون همچنین زندگیتون پر از عشق

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅
از اول ازدواج تا حالا  کلی حسرت خوردم،که ساده ترینش پیامک ها عاشقانه بوده،دریغ از یکی😔😔اصلا پ ...

خب ما هم عاشق همدیگه ایم ولی زنگ نمی زنيم پیام هم نمی دیم عزیزم. اینا برا اول ازدواج هست بعدا رنگ عشق عوض میشه...مثلا عاشقی یعنی همراهی و درة متقابل. در سختی ها

فقط اینکه فکر نکن خبریه و چیز خاصیو از دست دادی خیلی از ما عاشق ادمهای اشتباهی و حتی عوضی شدیم و جز دل شکسته و خورد شدن غرورمون چیزی عایدمون نشد... خیلی فرصت داشتیم ولی الان خود من در استانه ۳۰ هستم و و نتونستم مرد مناسبی پیدا کنم دوسش داشته باشم و اونم دوستم داشته باشه و ... اما خداروشکر تو بچتو داری همسرتو داری یه زندگی سالم داری قدرشون رو بدوون و با افکار این چنینی خودتو اذیت نکن

از اول ازدواج تا حالا  کلی حسرت خوردم،که ساده ترینش پیامک ها عاشقانه بوده،دریغ از یکی😔😔اصلا پ ...

شوهرمنم اصلن پیام نمیده فقط زنگ میزنه توعقدم بخاددلجویی کنه میگه خرکی هستی عشق کی هستی خانوم کی هستی😂😂😂مجبورم میکنه بگم شوهرم!😂😂😂

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 57 دقیقه پیش
2791
2779
2792