2777
2789
عنوان

سی سی اینستارومیشناسین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 117 پست
هنرش مثبت بودنش بود ک الان فقط خودشیفتگی ازش میباره وتابهش بگن بالاچشت ابرویه میگه حسودین 

مثبت بودن ازتو فضای مجازی معلوم نمیشه 

فوقش یه سری استوری وجملات تکراری انگیزشی مینوشت دیگه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من حوزه ی فعالیتم تبلیغات این خانم بابت هراستوری14 م میگیرن بازخورداش بی نهایت بد شده بااینکه میدونه ولی همون قطمتو میگیره ی آنلاین شاپ ک نهایتش 30 تومن خیلیا حتی10 15 سودمیگیرن چقد باید بفروشن تاپول تبلیغ دربیاد اگ واقعا خوب بود این هزینه های سنگین بابت چیزی ک بازخورد نداره نمیگرفت

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثبت بودن ازتو فضای مجازی معلوم نمیشه  فوقش یه سری استوری وجملات تکراری انگیزشی مینوشت دیگه&nb ...

اره خب ولی هوش اجتماعی بالایی داره ک تونست انقد محبوب بشع بین مردم

ولی دیگ جملات انگیزشیشم داره تبدیل میشه به تعریفای بیخودی ازخودش ته همه جمله هاش میگع ببینیددقیقااین منم منومیگه چقدخوبم وفلان

من کاری ندارم کی هستن و چی هستن ... اما کاش کاری به بقیه نداشته باشیم ما که خدا نیستیم 

اگه خوشتون نمیاد خب درموردشون حتی صحبت هم نکنین 🙄

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏
اره خب ولی هوش اجتماعی بالایی داره ک تونست انقد محبوب بشع بین مردم ولی دیگ جملات انگیزشیشم داره تبد ...

هوش اجتماعی نمیخواد! 

پول میخواد که بدی تبلیغتو بکنن قالوور بگیری

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من حوزه ی فعالیتم تبلیغات این خانم بابت هراستوری14 م میگیرن بازخورداش بی نهایت بد شده بااینکه میدونه ...

اره جدیدا ک پیجشم پرید مشخصه بیشترداره تلاش میکنه مث قبل محبوب بشه همش استوری میزاره کامنت بزارین لایک کنین

انگارنگرانه پیجش بریزع

من کاری ندارم کی هستن و چی هستن ... اما کاش کاری به بقیه نداشته باشیم ما که خدا نیستیم  اگه خو ...

به هرحال ادمی ک تعریف وتمجید میخواد ودنبال معروفیته بایدبدونه ک انتقادم پشتش میاد منم ادعای خدایی نکردم فقط خواستم نظربقیه روبدونم

واقعا درک نمیکنم دنبال کردن زندگی دیگران که وسط اینستا پهنه چه فایده ای داره؟ اکثرا بی هنرن  و فقط خودشونو به نمایش گذاشتن و با یه سری لباس و‌وسیله ی مفتی که تبلیغشونو میکنن فخرفروشی میکنن از فالوورا بگذریم فن پیجا رو که اصلااااا نمیفهممشون خودشونو واسه اینجور ادما میکشن و قربون صدقه اشون میرن

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀