2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انگار دیدمش😳😳😳😳😳

سلام گلم مهربونم😍من تاپیک هات رو خوندم و چقدر از ته دلم از خدا خواستم انشالله دوباره سلامت بشی حالت خوب خوب بشه هم برات صلوات فرستادم هم آیت الکرسی خوندم⚘

و بازم میفرستم و دعا میکنم❤❤❤❤❤

و مطمئنم خوب میشی شک ندارم😍😍😍😍😍❤🌸🌸🌸

عزیزم الان حالت خوبه؟

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
سلام گلم مهربونم😍من تاپیک هات رو خوندم و چقدر از ته دلم از خدا خواستم انشالله دوباره سلامت بشی حالت ...

من  خوبی 

ممنونمخوبم ای شکر .... 

خیلی لطف کردی جان دلم 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
@نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_5     لطفا بهش پیام بدید بیاد سایت مرسی.❤

مگه نی نی یار کارمندت دختر 😂😂😂😋که‌میگی پیام‌بده

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
من  خوبی  ممنونمخوبم ای شکر ....  خیلی لطف کردی جان دلم

خواهش میکنم آبجی جونم کاری نکردم بزرگترین خواسته ی من خوب شدن شماست انشالله ۱۲۰ ساله بشی خواهری😍 همیشه تنت سلامت لبت پر از خنده باشه😙😙😙😙😙❤❤❤❤❤❤❤❤ 

خدا رو صد هزار بار شکر که خوبی🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲😍

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
@نی_نی_یار_5       دیدم انلاینید میشه جواب بدید💕 همه نگرانن

سلام عزیزم اخه من نمیتونم بهشون پیام بدم خودشون خواستن یه مدت سایت نیان بعد من پیام بدم بیان معذب میشن حالشون هم خوبه مطمئن باشین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام عزیزم اخه من نمیتونم بهشون پیام بدم خودشون خواستن یه مدت سایت نیان بعد من پیام بدم بیان معذب می ...

نی نی یار جان ژینا هممون نگرانشیم..از سر عصبانیت رفته...الانم نگران سلامتیشیم...شما ی پیام بدین ک بیاد...بفهمیم حالش خوبه برامون کافیه

💜مهربان خدای من ; بگیر از من هرآنچه تورا از من میگیرد💜https://harfeto.timefriend.net/16211112925512
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز