2777
2789
عنوان

منو فریب داد

| مشاهده متن کامل بحث + 3050 بازدید | 167 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها ما فامیلیم و با عشق زیاد با هم ازدواج کردیم طوریکه همه بهمون میگفتن لیلی و مجنون ولی الان از ...

عکس خودته؟

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

😔جداشو

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

بچه ها خیلی اشغاله خیلی من هیچ خوشی باهاش نداشتم ببخشید اینو میگم حتی تو رابطه هم مثلا میگه مامانتو فلان کردم خواهرتو یا حتی خواهر خودشم میگه میخام بدنین چقد سگه این مرد

چرا من ولش نمیکنم چرا انقد بی غیرتم هی هم میگه زنگ بزن خونوادت بیان ببرنت

بچه ها همه چیزو میگم تورو حضرت زهرا اگه شده یه جمله ک ارووم کنه بهم بگین دارم از تنهایی و درماندگی ا ...

تورو هرکی دوسداری جدا شو

هیچ چی مهم ترازارامش خودت نیس ازاین دست ادما دیدم بخدا خوب ک نمیشن بدتر هم میشن ،خودم تجربه دارم هرچی فرصت میدی عوضی تر میشن و اخرش ماایم ک بدهکار میشیم 

البت من ازدواج نکردم ولی میتونی به این مشاورا زنگ بزنی یاپلیس ونشون بدی ک درو روتون قفل میکنه و میره و مهریتو تا قرون اخر بگیر فقط خودتو ازاین جنگ اعصاب خلاص کن پدرت چ گناهی کرده که اون دنیا زجر بکشه و دستش ازاین کثافت کوتاهه

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

ببین عزیزم دیگه اون دوران که هر بلایی سر زن ها میاوردن و دم نمیزدن میسوختن و نیساختن تموم شده چرا کل زندگیتو محدود به شوهر کردی شوهری که مریصه شکاکه بد دله و تو داری خودتو زجر میدی 

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید