چرا واقعا؟؟؟!!! به بهانه ي اينكه هم جنس باشن بيشتر به درد هم ميخورن فقط پسر ميخوان🙃 حالا همينا اگه اوليشون دختر باشه سر دومي ميگن پسر بشه تا جنسمون جور بشه🧐🧐 فازشون چيه 🧐🧐
وای من یادمه خواهر زاده ام که جنسیتش مشخص شد تو کتابخونه بودم مامانم زنگ زد جیغ و هوراااا که آره بچه پسره بعد دو هفته مشخص شد سونوگرافی اشتباه کرده.تو ماشین بهم گفت ها راستی بچه دختره ها.یعنی هیچکس هیچی نمیگفت اصلا سر دختر بودنش فقط من ذوق زده بودم.بعدشم که دنیا اومد به خواهرم گفتم دوست داشتی پسر بود؟ گفت وای نه دیگه نمیخوام بچم مث دسته گله یعنی اولش معلوم بود چون دختر بوده خورده بود تو ذوقشون
اگه تهرانه بگو بره مركز ابن سينا خواهر من سر چهارمي رفت اونجا تو ٤٣ سالگي دو قلو پسر آورد
نه عزیزم تهران نیست متاسفانه
خدا حفظشون کنه برای خواهرت آی و اف کردن یا آ یو آی؟
شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید