2777
2789
عنوان

پودر کاکائو از کجا باید بخرم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5421 بازدید | 26 پست

بچه ها پودر وانیل و بکینگ پودر سوپری هم داری؟ 

نمیدونید چ قیمت

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

سوپری

عطاری

قنادی

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بودم بهت پودر شکلات نمیدادم برو بخر خودم دوسدارم اخه تموم می‌شه 🤣🤣🤣🤣

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
بچه ها پودر وانیل و بکینگ پودر سوپری هم داری؟  نمیدونید چ قیمت

معمولا ندارن ولی یسریاهم دارن

بروعطاری همه یانارو باهم داره

پودروانیل خلیییی کوچیک درحد۳ق چ ۳ت

بکینگ پودر فله گرفتم۵ تومن فک کنم ی استکان باشه

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊
اووووه من تا کوروش و بازار نمیتونم برم اصلا شرایطش نیس خیلی سختهه من نهایت تا سرکوچه بتونم برم 😂

پس به دلت بگو هوس شکلات نکنه عزیزم😂😂

بعدشم تو هر محله کوروش و جانبو هست دیگه

سوپریای کوچه هم دارن

همه سوپرمارکتیها‌ دارن

من چند شب پیش ی بسته از سوپری‌ نزدیکمون‌ گرفتم انگاری ته دیگ سوخته ی بوی تلخی داره که خدا میدونه

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
زنداداشت نداد،🤔😑😐

نه عزیزم دلم گرفته ازش .دلم خونه همش آرزوی مرگ و بدبختی برای من داره .نمی‌دونم از حسادتش هست از چی هست ‌.من باهاش هیچ مشکلی هیچ بحثی نداشتم ! 

در حدی که اصلا ازش دو قاشق پودر کاکائو هم خواستم نداد اشکال نداره مهم نیس خداروشکر خودم دست و پا دارم میتونم برم واسه خودم بگیرم .

چرا. سوپرمارکت هم داره

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘