2821
2789
عنوان

جن زده س??!

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 65 پست
یبار دیگه هم قبلا صبحونه مفصل درست کردم پاشد مسخرم کرد دیگه هیچوقت صبحونه نمیذارم جلوش     ...

دقیقا دیگه شیر پاکتی کوچیک و کیک و کلوچه کارخونه ای و چای کیسه ای داشته باش تا همیشه همینا رو بخوره و بره سرکارش  

والا یه زنی که اینهمه محبت میکنه و برای شوهرش زحمت میکشه من نمیدونم مگه یه مرد چی میخواد توی زندگیش

واقعا انگار زیادی تحویلشون بگیری حول و لا ورشون میداره

میخوام مثل خودش بشم اما دوس ندارم زندگیم سرد و بی روح بشه.نمیخوام زندگی خودم اون مدلی بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قبول داری ک زیاد رو بش دادی پرو شده؟؟؟

آره

با تک تک سلولای بدنم قبول دارم ک خیلی رو دادم بهش

ماه پیش هم تولدش بود کیک و هدیه گرفتم بردم خونه مامانش اونجا جلو ده پونزده نفر آدم با مامانش رو بوسی کرد با من روبوشی نکرد!

واقعا با زور جلو اشکمو گرفتم.

مساله اینجاس که میتونم مثل خودش سرد بشم ولی دوست ندارم زندگیم سرد و بی روح باشه

واقعا انگار زیادی تحویلشون بگیری حول و لا ورشون میداره میخوام مثل خودش بشم اما دوس ندارم زندگیم سرد ...

عزیزم خب محبت یه طرفه هم نمیشه، باید هم محبت کنی هم محبت ببینی، بنظر من با یه مشاور صحبت کن که راهنماییت کنه، خدای نکرده با محبت کردن زیادی یا اینکه یهو حالا بخوای تغییر کنی و دیگه بهش محبت نکنی میترسم زندگیت دچار بحران بشه، کار رو باید به کاردان سپرد، مشاور میتونه راهنماییت کنه خواهر قشنگم🌹

عزیزم خب محبت یه طرفه هم نمیشه، باید هم محبت کنی هم محبت ببینی، بنظر من با یه مشاور صحبت کن که راهنم ...

مشاور ....خیلی اختلاف سطح داریم باهم

یبار مشاور همسرمو دید و باهاش حرف زد و اون رفت بیرون مشاور با تعجب بهم گفت اینو چی شد که انتخاب کردی!!!

اگر بخوام سر دلمو باز کنم ک خیلی چیزا هست

مساله اینه که من خیلی باهاش مهربون بودم و خیلی بهش رو دادم

آره با تک تک سلولای بدنم قبول دارم ک خیلی رو دادم بهش ماه پیش هم تولدش بود کیک و هدیه گرفتم بردم خ ...

الانم فقط تویی ک داری گرمش میکنی یکم بیخیال باش نسبت بهش ببین میحاد چیکار کنه

جونی واست نمیمونه ک بخای تا اخر عمر همش تلاش کنی اونم محل نده

هاپو همتونو بخوره😐                                                            https://harfeto.timefriend.net/16512440198752
مشاور ....خیلی اختلاف سطح داریم باهم یبار مشاور همسرمو دید و باهاش حرف زد و اون رفت بیرون مشاور با ...

ای وای، چی بگم والا، پس گلم حالا که خودت منشأ مشکل رو میدونی سعی کن کمتر بهش محبت کنی 

الانم فقط تویی ک داری گرمش میکنی یکم بیخیال باش نسبت بهش ببین میحاد چیکار کنه جونی واست نمیمونه ک ب ...

قبول دارم متاسفانه دوست خوبم.واقعا یکطرفه نمیشه

قبول دارم متاسفانه دوست خوبم.واقعا یکطرفه نمیشه

بشین یکم فکر کن

یکم سرد شو 

مطمعن باش ب نفعته عزیزم

هاپو همتونو بخوره😐                                                            https://harfeto.timefriend.net/16512440198752
آخییی چه نااازز     انشالله خدا حفظشون کنه عزیزم.پایدار و خوشبخت باشید منم از این ب عد م ...

فدات 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
آره با تک تک سلولای بدنم قبول دارم ک خیلی رو دادم بهش ماه پیش هم تولدش بود کیک و هدیه گرفتم بردم خ ...

دوست گلم تا مشکل حل نشده عروسی نکن  جای یه خواهر میگم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید