2789
عنوان

جن زده س??!

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 65 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ای بابا آدم نمیفهمه چیکار کنه

من شوهرم همینجوری مث نامزد تو سریه چیز بیخودی باهام دعوا گرفت کتکم زد..الان ۴ماهه قهره باهام😐😐😐

چندبار من پیش قدم شدم اشتی کنم ولی فایده نداشت.واقعا نمیدونم چه مرگش شده

من شوهرم همینجوری مث نامزد تو سریه چیز بیخودی باهام دعوا گرفت کتکم زد..الان ۴ماهه قهره باهام😐😐😐 ...

وای خدایا

انشالله زندگیت روبراه بشه عزیزم.خیلی ناراحت شدم واست

آدم نمیفهمه اینا چرا اینطورین

این صبحونه رو کابینت آماده کرده بودم اصن ب رو خودش هیییچی نیاورد حتی تشکرم نکرد😓😓😓

بی لیاقت😒😒😒

حالا من نامزدتو نمیشناسم نمیدونم شایدم حالش خوب نبوده یا وقتی مشغول اماده کردن صبحونه بودی تلفن خاصی بهش شده..اما به هرحال نباید باهات اینجوری برخورد میکرد..

ولی تو سعی کن بدون پرخاشگری بهش بگی..یا اسمس بده بگو من از رفتارت دلخورم 

بی لیاقت😒😒😒 حالا من نامزدتو نمیشناسم نمیدونم شایدم حالش خوب نبوده یا وقتی مشغول اماده کردن صبحون ...

فعلا ک خیلی خورد تو ذوقم.نمیخوام چیزی بهش بگم

اگر عصر اومد ببینم خودش اگر حرفو پیش کشید بهش میگم

خیلی بهم برخورد😞

بی لیاقت😒😒😒 حالا من نامزدتو نمیشناسم نمیدونم شایدم حالش خوب نبوده یا وقتی مشغول اماده کردن صبحون ...

شوهرمن که اینجوری نیست..ولی تو اگه میتونی مشکلاتتو دلخوریاتو با صحبت کردن باهاش حل کن..نذار روهم تلنبار شه و سردلت بمونه و بشه عقده..

نه عزیزم میگم امروزمون اینطوری بود نمیدونم جن زده شد شوهرم?!همه چی خوب بود آخه

مردا بعضی وقتا قاطی میکنن

اسم کاربر یادم نمیمونه شاید یه تاپیک باهات بحث کنم یه تاپیک دیگه قربون صدقه ات برم 🙃🙃🙃🙃
https://uupload.ir/files/k31c_imag1970.jpg

دورشوهرم بگردم.... 4 ساله خودش هرروز صبحانه درست میکنه  میگه برای تو صبحونه درست کردن ارزوم بود یه روزی 🧿

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید