گفتن یجوربخریم یادگاری بمونه حالادامادمیگه نمدونم طبیعی یامصنوعی.بنظرخودم بعدچندوقت دیگه گل ازچشم میفته .
ازنظرهزینش کدوم بهتره؟
تعداد رای : 47
نظرسنجی
طبیعی
34
72%
مصنوعی
13
27%
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
من چون با همسرم دوتایی انتخاب کرده بودیم و نبستا بزرگ بود، مصنوعی ترجیح دادبم. گرونترم شد. اما خب مونده برامون. تا دست نزنی متوجه نمیشی مصنوعیه اصلا
گل عقذ و فرمالیته و عروسی و بله برون همش طبیعی بودن
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دیگه ی گل چیه که به هزینه اش فکر میکنین؟؟؟؟ گل در برابر بقیه هزینه های ازدواج هیییییچی نیست ، به فکر ...
والا جیب من نیس
منم خودم نظرم طبیعیه یه حس زندگی داره
بعدم کلا اولین گله تو@بله برون میخان ببرن
براخواستگاری شیرینی بردم
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
طبیعی گرونتره بله برون گل مصنوعی ببرید خواستگاری طبیعی بنظرم اینجور شیک تره&nb ...
اخه تموم شد بله برون دارن اولین گل میبرن
توخاستگاری شیرینی بردن
دختره خاهرش گفتخ یجوربیارید بمونه
بنظرم طبیعی حس زندگی توشه ادموشادمیکنه
بعدم گفتن تو@اسفنج ابکش یماه میمونه
به نظر من گل مصنوعی خیلی ضایعست حالا واسه هر مراسمی میخواد باشه الان باکس گلهای بسیار زیبا و شیک هس ...
منم نظرم رو طبیعیه
بخایمم مصنوعی عالی بخریم باید ۷۰۰هزینه شه که حس خوبیم به ادم نمیده
طبیعی سرزنده تره
اخه خانواده دختره گفتن یجوربیارین بمونه