2777
2789
عنوان

اسکرین شات صحبتامون😓 هنگ کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 185753 بازدید | 1739 پست
با این توهیناش اصلا چون بعد ازدواج ب خونوادمم قطعا توهین میکنه اونجا دیگ نمیتونم تحملش کنم

پس گامل بیخیالش شو وقتو احساستو صرف یه رابطه بی نتیجه نزار شما که خودتون با هوش و تحصیل کرده هستین از هیچی کم ندارین بزارین افراد لایق نزدیکتون بشه و موقعیت مناسبتر گیرتون بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان خوندم پیامارو تااونجایی که من فهمیدم این اقا بازبان نرم و...میخواسته سو استفاده کنه که موفق نشده .الانم حرصش گرفته.وقتتو هدرنده.هیچ گربه ای محص رصای خدا موش نمیگیره.اگر ما دخترا عاقل باشیم تو تله گرفتار نمیشیم.

آخ آخ فاطیما جان خیلی برات متاسفم که فرصت رفتن به کاخ باکینگهام رو از دست دادی       ...

😂😂😂والا 

همچین گفته متاسفم ظرفیت شو نداشتی

انگار استارتر میخواسته بره ترتیب پسره رو بده 

ما هم این وسط نفهمیدیم قصد پسره چی بوده😂😂

💜❤️
خودمم نظرم همینه الان پیام بدم دوباره اعصابم خورد میشه

منم تجربه شمارو داشتم با یکی دوست بودم یسالو نیم هی میگفت خونه خونه خونه خیلیم دوسش داشتم ولی دیگه یه روز زدم زیر همه چیز اونم گفت اگه بهم اعتماد نداری تموم منم گفتم باشه تموم....خیلی برام سخت بود افسردگی گرفتم سنم کم بود دقیقا بعدش خواهرم ازدواج کرد داداشم رفت سربازی تنها تنها بودم ....ولی خب الان خیلی خوشحالم که تموم شد 

وای نگین اخه تو ذهنم تصویر خوبی ازش ساخته بودم الان ازش میترسم

اگ باهاش رفتی بیرون مواظب خودت باش ی وخ زهرشو نریزه بهت🤕

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

اگ باهاش رفتی بیرون مواظب خودت باش ی وخ زهرشو نریزه بهت🤕

رفتم بیرون اتفاق خاصی نیفتاد اونجوریم نیس دیگ😅 فقط دعوای خیلی بد کردیم و در نهایت گفتم من نمیخام رابطه رو 

رفتم بیرون اتفاق خاصی نیفتاد اونجوریم نیس دیگ😅 فقط دعوای خیلی بد کردیم و در نهایت گفتم من نمیخام را ...

عع تموم شد؟!ناراحتی الان؟!چ حسی داری

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز