2777
2789
عنوان

زیگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو جیب جا میشه؟

عزیزم باید معاینه بشه ..ما ندیده باید حدس بزنیم چیه

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
هن؟ چرا دیگه به نامززدت گفتی من بودم به شوهرمم نمیگفتم تو رفتی به نامزدت گفتی شاید از ژیلت باشه؟ ...

عزیزم شریک جنسی حق داره بدونه

تا زمانیکه ایشون درمان نکردن نباید رابطه داشته باشن

ضمن اینکه ممکنه خود نامزدشون ناقل بوده باشن

پس هر دو باید درمان رو شروع کنن

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
عزیزم شریک جنسی حق داره بدونه تا زمانیکه ایشون درمان نکردن نباید رابطه داشته باشن ضمن اینکه ممکنه ...

مگه با نامزدا هم رابطه دارین؟؟

نمیدونستم با نامزدم رابطه میشه

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            
خیلی از نامزدها به هم محرمن چه عقد دائم چه صیغه

اینو میدونم

ولی رابطه رو برای بعد از ازدواج میپسندم

البته به خود استارتر مربوطه

ولی من که نمیزاشتم کسی جز همسر قانونی و شرعیم به بدن با ارزشم دست بزنه

اصلاااا و ابدا

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            
اینو میدونم ولی رابطه رو برای بعد از ازدواج میپسندم البته به خود استارتر مربوطه ولی من که نمیزاشت ...

هر خانواده ای یه جوری

ایشونم نامزدشه حق داره رابطه داشته باشه اگر محرم باشن

خدا نهی نکرده چرا بنده ش نهی کنه؟

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
خیلی از نامزدها به هم محرمن چه عقد دائم چه صیغه

اینی هم که چرا با نامزدت گفتی فکر نمیکردم با هم رابطه گذاشته بوده باشن

هر خانواده ای یه جوری ایشونم نامزدشه حق داره رابطه داشته باشه اگر محرم باشن خدا نهی نکرده چرا بنده ...

من گفتم واسه خودم نمیپسندم

بعدشم گفتم به خود استارتر مربوطه

اون بدن اونه این هم بدن منه

شاید اون مشکلی نداره که قبل از ازدواج به بدنش دست بزنن

من مشکل دارم

اینم به خودم مربوطه

من گفتم واسه خودم نمیپسندم بعدشم گفتم به خود استارتر مربوطه اون بدن اونه این هم بدن منه شاید اون ...

حالا اسی بیچاره نگفت رابطه کامل دارم ک😂

دوستت دارم و همین جمله خبری کوتاه؛ بزرگ ترین خلاصه تمام عاشقانه های جهان است.