2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 33 پست
عزیزم امیدوارم خدا سلامتی بده و پدرتون خیلی زود خوب شه و همینطور مادرتون امیدوارم روزی بیاد که با نش ...

مرسی فدات شم 

ممنونم بابت این همه انرژی مثبتت

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

عزیزم کاش با یه دکتر متخصص طب سنتی مشورت میکردین شنیدم زالودرمانی خیلی خوبه. اکه خواستی پیگیربشی یادت باشه حتما دکترای طب سنتی داشته باشه از این الکیا نباشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما خودت برو شرح حال بیمار رو بده ... لازم نیست حتما ایشون باشه ‌.. اگه ایشون سرحال باشه تحمل بیماری ...

جدا از اینکه افسردگی گرفته مشکلات و مریضی های دیگه هم داره که خیلی نگرانشم با اصرار و التماس خواستیم ببریمش دکتر قبول نکرد

عزیزم کاش با یه دکتر متخصص طب سنتی مشورت میکردین شنیدم زالودرمانی خیلی خوبه. اکه خواستی پیگیربشی یاد ...

اتفاقا امشب داشتم به مامانم و داداشم میگفتم 

می گفتن این همه دکتر ۸ ماهه نتونستن کاری بکنن 

اگه قرار بود خوب بشه تا الان خوب شده بود

جدا از اینکه افسردگی گرفته مشکلات و مریضی های دیگه هم داره که خیلی نگرانشم با اصرار و التماس خواستیم ...

اول افسردگی رو جدی بگیرید ..

اگه قرص بخوره و آروم بشه و لج بازی و پرخاشگری نکنه ، بقیه بیماری ها رو میشه درمان کرد ... مریضی روحی خیلی بده ... خودش هزارتا مشکل جسمی درست میکنه

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
اول افسردگی رو جدی بگیرید .. اگه قرص بخوره و آروم بشه و لج بازی و پرخاشگری نکنه ، بقیه بیماری ها رو ...

واقعانمیدونم چیکار کنم

دو هفته س اوردیمشون خونمون گفتیم حال روزشون خوب میشه سرحال میشن 

مامان که بهتر شده بود یه کم جون گرفت غذا میخورد ولی بابا رو که دید دوباره سکوت کرده همش میگه خسته شدم کاش خودمو بکشم خلاص شم میگه دیگه نمیکشم بریدم

بله ۳ ماه‌ پیش، تومور مغزی داشتن، ۵۴ سالش بود😔

بمیرم برای دلت عزیزم از ته وجودم درکت میکنم خدا بیامرزتش 

بابای منم سنی نداره همش ۵۰ سالشه هیچ مریضی و مشکلی نداشت یه بابای جوون و سرحال بود یه دفعه شبیه فاجعه اتفاق افتاد

بمیرم برای دلت عزیزم از ته وجودم درکت میکنم خدا بیامرزتش  بابای منم سنی نداره همش ۵۰ سالشه هیچ ...

خدا‌نکنه‌مهربون 😘چرا خدا انقدر بنده هاشو‌عذاب‌میده، دلم میخواد ببینمش‌یقشو بچسبم بگم چراااااا