mahsaaa72 مدیر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 10525 عنوان خیلی حالم بده | مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 33 پست بابام ۸ ماهه خونریزی مغزی شده اکثر دوستان اطلاع دارن عمل های خیلی سختی داشت یه سمت بدنش لمس بود الان آروم آروم حساش داره برمیگرده یه چند ماهی اصلا حرف نمی زد بعد ۳یا۴ ماه بعد عمل سرش دوباره زبونش باز شد خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️ 1399/10/12 | 02:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 10525 عزیزم امیدوارم خدا سلامتی بده و پدرتون خیلی زود خوب شه و همینطور مادرتون امیدوارم روزی بیاد که با نش ... مرسی فدات شم ممنونم بابت این همه انرژی مثبتت خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️
satna عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 2529 عزیزم کاش با یه دکتر متخصص طب سنتی مشورت میکردین شنیدم زالودرمانی خیلی خوبه. اکه خواستی پیگیربشی یادت باشه حتما دکترای طب سنتی داشته باشه از این الکیا نباشه
mahsaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 10525 شما خودت برو شرح حال بیمار رو بده ... لازم نیست حتما ایشون باشه .. اگه ایشون سرحال باشه تحمل بیماری ... جدا از اینکه افسردگی گرفته مشکلات و مریضی های دیگه هم داره که خیلی نگرانشم با اصرار و التماس خواستیم ببریمش دکتر قبول نکرد خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️
سوگل۳ عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 1558 مرسی فدات شم ممنونم بابت این همه انرژی مثبتت 🥰😍عزیزم نگران نباش لعنت به قادسیه
mahsaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 10525 عزیزم کاش با یه دکتر متخصص طب سنتی مشورت میکردین شنیدم زالودرمانی خیلی خوبه. اکه خواستی پیگیربشی یاد ... اتفاقا امشب داشتم به مامانم و داداشم میگفتم می گفتن این همه دکتر ۸ ماهه نتونستن کاری بکنن اگه قرار بود خوب بشه تا الان خوب شده بود خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️
mahsaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 10525 خدا به پدرتسلامتی بده، یادم به بابام افتاد😔 فدات شم فوت شده ؟! مریض بودن خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️
نیک_سیرت عضویت: 1395/06/13 تعداد پست: 11972 جدا از اینکه افسردگی گرفته مشکلات و مریضی های دیگه هم داره که خیلی نگرانشم با اصرار و التماس خواستیم ... اول افسردگی رو جدی بگیرید ..اگه قرص بخوره و آروم بشه و لج بازی و پرخاشگری نکنه ، بقیه بیماری ها رو میشه درمان کرد ... مریضی روحی خیلی بده ... خودش هزارتا مشکل جسمی درست میکنه وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ... قد ۱۶۲ ..
sheygoli عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 5027 فدات شم فوت شده ؟! مریض بودن بله ۳ ماه پیش، تومور مغزی داشتن، ۵۴ سالش بود😔
mahsaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 10525 اول افسردگی رو جدی بگیرید .. اگه قرص بخوره و آروم بشه و لج بازی و پرخاشگری نکنه ، بقیه بیماری ها رو ... واقعانمیدونم چیکار کنمدو هفته س اوردیمشون خونمون گفتیم حال روزشون خوب میشه سرحال میشن مامان که بهتر شده بود یه کم جون گرفت غذا میخورد ولی بابا رو که دید دوباره سکوت کرده همش میگه خسته شدم کاش خودمو بکشم خلاص شم میگه دیگه نمیکشم بریدم خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️
نیک_سیرت عضویت: 1395/06/13 تعداد پست: 11972 بله ۳ ماه پیش، تومور مغزی داشتن، ۵۴ سالش بود😔 خدا رحمتش کنه ...چه جووون بود وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ... قد ۱۶۲ ..
mahsaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 10525 بله ۳ ماه پیش، تومور مغزی داشتن، ۵۴ سالش بود😔 بمیرم برای دلت عزیزم از ته وجودم درکت میکنم خدا بیامرزتش بابای منم سنی نداره همش ۵۰ سالشه هیچ مریضی و مشکلی نداشت یه بابای جوون و سرحال بود یه دفعه شبیه فاجعه اتفاق افتاد خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️
sheygoli عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 5027 بمیرم برای دلت عزیزم از ته وجودم درکت میکنم خدا بیامرزتش بابای منم سنی نداره همش ۵۰ سالشه هیچ ... خدانکنهمهربون 😘چرا خدا انقدر بنده هاشوعذابمیده، دلم میخواد ببینمشیقشو بچسبم بگم چراااااا
mahsaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 10525 خدانکنهمهربون 😘چرا خدا انقدر بنده هاشوعذابمیده، دلم میخواد ببینمشیقشو بچسبم بگم چراااااا 😔😔😔😔😔😔😔😔 خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️