2821
2789
عنوان

هیشکی هری پاتر واسش جالب نیس؟😐😑

359 بازدید | 28 پست

تاپیک اخرم

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خود بازیگر هری پاتر یادش رفته یه روزی این فیلمو بازی کرده اون وقت الان چیش برای ما جالب باشه اخه😐😐

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
نه تنها برام جالب نبود بلکه بشدت بدم میومد    جدااا چیش جالبه

😐😐😐😐😐😐😐😐

@bellatrixlestrng  

من سکوت میکنم.و میسپارمش ب تو بلاتریکس.خودت بهتر میتونی جواب بدی

خواهرمن اگه بخوام بگم چیش جالبه تا صبح باید تایپ کنم🙄

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
خود بازیگر هری پاتر یادش رفته یه روزی این فیلمو بازی کرده اون وقت الان چیش برای ما جالب باشه اخه😐😐

میتونستی نیای تو تاپیک😊هنوزم خیلیا هستن که واسشون جالبه حتی کاربر @اوپرا  

پاترهده

میتونستی نیای تو تاپیک😊هنوزم خیلیا هستن که واسشون جالبه حتی کاربر @اوپرا     پاترهده

بدجور رفتی تو بحرش بیخیال بابا فقط یه فیلمه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
بدجور رفتی تو بحرش بیخیال بابا فقط یه فیلمه

برای اونایی ک کامل حسش میکنن فقط یه فیلم نیس.ی دنیاس واسه خودش

طرف که بیخودی معروفترین نویسنده جهان نشده شده؟😊

😐😐😐😐😐😐😐😐 @bellatrixlestrng     من سکوت میکنم.و میسپارمش ب تو بلاتریکس.خودت بهت ...

البته سلایق متفاوته   ولی اصلاا  دوسش ندارم 

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 
نه تنها برام جالب نبود بلکه بشدت بدم میومد    جدااا چیش جالبه

اها راستی گفتی چیش جالبه.

من از بچگی عاشق جادو بودم.همین الانم هستم.

برای اونایی ک کامل حسش میکنن فقط یه فیلم نیس.ی دنیاس واسه خودش طرف که بیخودی معروفترین نویسنده جهان ...

کتابهاشو بخون عزیزم جوری وارد دنیاشون میشی که بیرون نمیای بخدا من امتحان داشتم شبش هری پاتر میخوندم  

کتابهاشو بخون عزیزم جوری وارد دنیاشون میشی که بیرون نمیای بخدا من امتحان داشتم شبش هری پاتر میخوندم ...

سکوت میکنم...

کتاباشو خوندم؟!!!! عزیزمممممم من تک ب تک خطای کتابشو حفظم😐تک تک دیالوگای فیلمشم هنینطور.😑بهم برخوردا🙄😂💔😂😂

هنو منو نشناختی دادا.

انقد ک من از جادو میدونم دامبلدور خدا بیامرز نمیدونس😎

یا_ریش_مرلین😐#  

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز