ahraz مدیر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 213 عنوان طول سرویکس | مشاهده متن کامل بحث + 5699 بازدید | 76 پست سلام امروز رفتم انومالی ۱۹هفته شده ۲۷ بنظرتون خطرناکه 1399/10/11 | 22:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسفاطمه عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 6811 من طول سرویکس صفر شده بود دوقلو بود پارسال ۲۱ بهمن شهر غریب تنها الانم تنهام خدا با ماست نگران ... عزیزم خدا حفظ کنه کوچولوهاتومعلومه خیلی دلت پاکه بازم میگه خدا با ماستانشالله خدا همیشه یاورت باشهواسه منم دعا کن بارداری سختی دارم از الان خسته شدم☹
ahraz مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 213 یعنی واجبه سرکلاژ کنم؟میترسم بیهوشم میکنن برای بچه ضرر داشته باشه
خوشبخعاشقزندگی عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1390 عزیزم خدا حفظ کنه کوچولوهاتو معلومه خیلی دلت پاکه بازم میگه خدا با ماست انشالله خدا همیشه یاورت با ... انشالله ب حق امام حسین بچت سالم صحیح بیاد بغلت ستل دیگه این موقع تایپیک بزنی قطره آهن خارجی بدم یا ایرانی ❤❤❤ خدایا تو بهترینی مرسی ک هستی ❤
ahraz مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 213 من طول سرویکس صفر شده بود دوقلو بود پارسال ۲۱ بهمن شهر غریب تنها الانم تنهام خدا با ماست نگران ... بچه ها موندن
یاسفاطمه عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 6811 انشالله ب حق امام حسین بچت سالم صحیح بیاد بغلت ستل دیگه این موقع تایپیک بزنی قطره آهن خارجی بدم یا ا ... ممنونم❤❤اینقد دعات به دلم نشست مرسی که اینقد انرژی مثبتی😘😘😘
خوشبخعاشقزندگی عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1390 یعنی واجبه سرکلاژ کنم؟میترسم بیهوشم میکنن برای بچه ضرر داشته باشه سرکلاژ دکتر باید تشخیص بده و اینکه بعد از سرکلاژ حتما حتما باید رعایت کنی من نیم کیلو هم بر نمیداشتم خدایا تو بهترینی مرسی ک هستی ❤
ahraz مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 213 اسی من دست ب سیاه سفید نمیزدم بالش زیر پام دراز کشیده غذا میخوردم پس کی کارام انجام بده شوهرم کمکم نمیکنه
خوشبخعاشقزندگی عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1390 بچه ها موندن اره عزیزم خدارو شکر سالم سالم دوتا گل پسر امیر حسین و امیر عباس نوکر حضرت عباس و نوکر امام حسین خدایا تو بهترینی مرسی ک هستی ❤
ahraz مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 213 سرکلاژ دکتر باید تشخیص بده و اینکه بعد از سرکلاژ حتما حتما باید رعایت کنی من نیم کیلو هم بر نمیداشتم دیگه نمیدونم چیکار کنم اصلا روحیه ندارم این مدت همش اتفاقای بد برام افتاده بچه ها برام دعا کنین دخترم صحیح و سالم بیاد دنیا
خوشبخعاشقزندگی عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1390 پس کی کارام انجام بده شوهرم کمکم نمیکنه بهش بگو حتما انجام بده کاش ب دکترت یواشکی بگی ک جلو روش بگه باید زنت کار نکنه خدایا تو بهترینی مرسی ک هستی ❤
ahraz مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 213 اره عزیزم خدارو شکر سالم سالم دوتا گل پسر امیر حسین و امیر عباس نوکر حضرت عباس و نوکر امام حسین ... خدا حفظشون کنه شما سر کلاژ کردین؟؟چند هفته
خوشبخعاشقزندگی عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1390 دیگه نمیدونم چیکار کنم اصلا روحیه ندارم این مدت همش اتفاقای بد برام افتاده بچه ها برام دعا کنین دختر ... هر روز هر روز آیه الکرسی بخون حتما ب خدا بسپار ببین من هر روز دعای معراج آیه الکرسی ناد علی زیارت عاشورا میخوندم. خدا بزرگه خدایا تو بهترینی مرسی ک هستی ❤
ahraz مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 213 بهش بگو حتما انجام بده کاش ب دکترت یواشکی بگی ک جلو روش بگه باید زنت کار نکنه مغرور تر از اینه که بخاد کار خونه انجام بده تقصیر خودم بود که با کسی که با خودم در یه سطح نبود ازدواج کردم
خوشبخعاشقزندگی عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1390 خدا حفظشون کنه شما سر کلاژ کردین؟؟چند هفته ممنون من سرکلاژ نکردم دکترها گفتن لازم نیس یادمه ۶ ماهه بودم طول سرویکس ۲۷ بود فک کنم خدایا تو بهترینی مرسی ک هستی ❤
خوشبخعاشقزندگی عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1390 مغرور تر از اینه که بخاد کار خونه انجام بده تقصیر خودم بود که با کسی که با خودم در یه سطح نبود ازدوا ... بچه اونم هست باید کمک کنه خدایا تو بهترینی مرسی ک هستی ❤