2777
2789
عنوان

استخدامی

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 52 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نگران  نباش  خانمی  ایشالله  قبول  میشن😘

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
من خوندم اما نمیدونم چرا فراموشم شده مخصوصا معارف و لغت

بره استرسه منم یادم رفته بود تا صبحش 

صبح صبحونه کامل بخورید ولی نه پر چندتا شکلاتم ببرید 

سوالا رو دیدم یادم اومد

موقتا اکانت دست منه
برای منم دعا کنید. چند ماههه میخونم شرمنده بچم و شوهرم نشم. به دعای شما ایمان دارم

ایشالله  قبول  شین  ولی عزیزم  شما  تلاشتونو  کردین  پس  شرمندگی  نداره😘

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
بره استرسه منم یادم رفته بود تا صبحش  صبح صبحونه کامل بخورید ولی نه پر چندتا شکلاتم ببرید  ...

نه والا اصلا انگار بار اولمه میخونم. فکر کنم برای اینه که تست نزدم اصلا. تخصصیارو بلدم اما عمومی نه

ایشالله  قبول  شین  ولی عزیزم  شما  تلاشتونو  کردین  پس  شرم ...

آخه بچم خیلی کوچیکه چندماهه از همه چیش زدم فقط بچم تلویزیون میدید و باخودش بازی میکرد. نه غذای درست حسابی درست کردم نه چیزی. اگه قبول نشم خیلی سختم میشه