فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه....خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچی بهش زنگ میزنی مبلغ دو واریز کردی ۱۰ مین بعد خودش پیام میده راجب چیزی که میخوای بدونی بگو بعدش ...
میشه شمارشو بدی خوب ارزون میگیره درخواست دوستیمو قبول کن
فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه....خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕
درخواستتو قبول کردم عزیزم ولی خصوصی بلد نیستم بیا بدم شمارشو
باشه بده شمارشو گلم
هیچی بهش زنگ میزنی مبلغ دو واریز کردی ۱۰ مین بعد خودش پیام میده راجب چیزی که میخوای بدونی بگو بعدش ...
فال چی هس
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️