2777
2789

اونایی که استفاده کردن تجربیاتشونو بگن 

روغن رزماری

روغن کرچک 

روغن سیاهدونه 

روغن نعنا

حنا

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سوگند‍_مو# تو اینستا بزن برو داخل پیجش هر سری روغن مخصوص خودش بر اساس مشکلش میخواد

شما خودت نتیجه گرفتی ؟

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
اگر صفرای بدنتون زیاده از سر حجامت کنید برای رشد مو خوبه

برای ضخیم شدن مو چی خوبه 

خیراندیش خودش مو نداره😐

😂😂

روغن سیاهدانه گرم و خشکه این خشکیش برای سر خوب نیست  روغن بنفشه کنجدی و بادام شیرین برای ابرو ...

من سیاهدونه استفاده میکنم عالیه 

روغن بادام تلخ برای چی خوبه ؟

فکر کنم برای مو خوبه 

کرچک واسه ضخامت و رشد عالیه اما .....

طول دوره درمانش ۳ تا ۵ ساله....

قبل از این زمان قطع بشه ریزش شدید میگیریم و همون ۴ تا شویدم ک داریم میریزه...

حنا هم خوبه ریشه مو رو سفت میکنه از ریزش جلوگیری میکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز